AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız talimat verdi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li Namık Tan'ın açıklamalarına ilişkin, "Açıklamaları, Yunan ve Rum basınında coşkuyla karşılandı. Hiçbir cımbızlama yoktur, Mavi Vatan omurgasına saldıran konuşmadır." dedi.

GİRİŞ 29.07.2024 18:26 GÜNCELLEME 30.07.2024 09:33
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

Çelik, İsrailli bakanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik küstahça sözlerine sert tepki gösterdi:

"Netanyahu hükümetinin davranışları Nazilerle birebir benzerlik içinde. Cumhurbaşkanımızdan bu kadar rahatsız olmalarının sebebi Cumhurbaşkanımızın insanlık değeri ve hakikat adına yürüttüğü bu siyasetin onları birebir rahatsız etmesidir ama katliamlarını bu şekildeki yaklaşımlarla bu şekildeki saldırganlıklarla kesinlikle örtbas edemeyecekler."

ÇELİK'TEN MUHALEFETE TEŞEKKÜR

Çelik, siyasi partilerin Cumhurbaşkanı'na destek mesajları için "Muhalefet yapsak bile eğer Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına bir saldırı varsa Cumhurbaşkanımızın yanındayız diyerekten güçlü bir irade koydular burada hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DEN MAHMUD ABBAS'A DAVET

AK Parti Sözcüsü Çelik, sözü Türkiye'nin Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a yaptığı davete getirdi.

"Sayın Abbas'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne davet etmemiz gerektiğini bu daveti de kısa sürede yapmak üzere girişimlerde bulunmamız gerektiğini ifade ettiler sayın Cumhurbaşkanımız yeni gelen bilgiye göre başka bir zamanlama içerisinde Türkiye’yi ziyaret edeceğini ve bu konuşmayı yapmak istediğini belirtmiş."

ÇELİK'TEN FATİH ERBAKAN'A TEPKİ!

Ömer Çelik'in gündeminde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı'nın 14-28 Mayıs seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamalar da vardı.

Çelik, "Yeniden Refah Partisi henüz siyasi hayatta yokken bile Cumhurbaşkanımız Başbakan olarak ve Cumhurbaşkanı olarak defalarca yüksek siyasi başarılara imza atmıştır dolayısıyla sayın Erbakan’ın bir yandan siyasi nezaket deyip bir yandan da bizim sayemizde seçildiniz gibisinden bir siyasi egoizm ortaya koyması son derece yanlış bir yaklaşım olur" dedi.

NAMIK TAN'A 'MAVİ VATAN' TEPKİSİ

Ve CHP milletvekili Namık Tan'ın "Mavi Vatan" konusundaki tepki çeken sözleri.

"Sadece siyasi eleştiri bağlamına sıkıştırılacak o denklem içinde değerlendirilecek bir takım sözler değil bunlar. Son derece yanlış Türk dış politika yaklaşımı ve Türkiye’nin milli tezlerine karşı esasında başka devletlerin tezlerinin yanında hizalanan bir siyasi yaklaşım."

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 49
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu mirasyedi erbakana oy verene şaşarım
    Cevapla
  • 1 ay önce Şikayet Et
    Haniyeyi çağırın da meclis adam görsün
    Cevapla
  • 2247 1 ay önce Şikayet Et
    emeklinin ne umurunda acaba
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İçimizdeki hainle artık temizlenmeli
    Cevapla
  • EMEKLİ 1 ay önce Şikayet Et
    Çokta umurumuzdaydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 11 haftalık program belli oldu! İşte derbi tarihleri...
Tecavüzü normal gizli çekimi tuhaf karşıladılar! İşte İsrail TV'si