Tarihi adım sonrası Başkan Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'dan kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile telefonda görüştü. Erdoğan, Netanyahu konusunda ABD'ye sitem ederek İsrail’in Gazze’deki ateşi bütün bölgeye yaymak için çalıştığını vurguladı.

GİRİŞ 01.08.2024 22:14 GÜNCELLEME 02.08.2024 10:21
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Son dakika Recep Tayyip Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile telefonda görüştü.

Tarihi adım sonrası Başkan Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'dan kritik görüşme

TARİHİ REHİNE TAKASI ELE ALINDI

Görüşmede Türkiye ile ABD ikili ilişkileri, Gazze meselesi, Türkiye’de gerçekleştirilen rehine takası, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

ERDOĞAN'DAN ABD'YE SİTEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Netanyahu yönetiminin ateşkes ve barış istemediğini her adımda gösterdiğini, ABD Temsilciler Meclisindeki görüntülerin Türkiye ve dünyada derin hayal kırıklığı oluşturduğunu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye’ye düzenlenen suikastın ateşkes çabalarına ağır darbe indirdiğini, İsrail’in Gazze’deki ateşi bütün bölgeye yaymak için çalıştığını vurguladı.

Tarihi adım sonrası Başkan Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'dan kritik görüşme

BİDEN, ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ve ABD ilişkilerinin her alanda geliştirilmesi için Türkiye’nin elinden geleni yaptığını ve buna devam edeceğini belirtti.

Görüşmede ABD Başkanı Biden, rehine takasının sorunsuz bir biçimde gerçekleşmesi için gösterdiği gayret nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Abd zaten Ortadoğu’da savasi yaymak istiyor boşuna o kadar ucak gemisi deniz alti savas gemisi asker göndermedi netenyahuyu abd kongresinde alkış latti videolari görmediniz mi
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Allah bu terörist abd yi de yok etsin bu zalim siyonist İzraili de yok etsin..
    Cevapla
  • Orhan 1 ay önce Şikayet Et
    Günümüz savaşlarında en büyük kaybı sivil halk yaşamaktadır. Küresel krizin olması durumunda bütün dünya da sokaklar ateş yerine dönecektir.
    Cevapla
  • la zalim 1 ay önce Şikayet Et
    Kuklalarla değil oynatıcılarıyla konuşmak gerekir.
    Cevapla
  • Vatandsş 1 ay önce Şikayet Et
    Sınırımıza savaş gemisi göndererek bizi tehdidi ediyor asıl sorun bu kafir gebermedi gitti gerçi geberse ne o gider başkası gelir zihniyet aynı bizimde insanlığında en büyük düşmanı abd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail askerleri, Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attı
Onu bile isyan ettirdiler: Aysever'den Murat Ongun ve Ekrem İmamoğlu'na sert sözler