Destici Babacan ile bir araya geldi! Görüşme sonrası açıklama!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partilerini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve heyeti ile görüştü.

GİRİŞ 06.08.2024 13:55 GÜNCELLEME 06.08.2024 14:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Parti genel merkezinde basına kapalı gerçekleşen kabul sonrasında Destici ve Babacan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Destici, kendisinin daha önce Babacan'a taziye ziyaretinde bulunduğunu belirterek, Babacan'ın da iadeiziyaret yaptığını aktardı ve "Türkiye'nin içinde bulunduğu atmosferi, başta ekonomi olmak üzere, değerlendirdik. Ben kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şahsında da bütün DEVA Partisi camiasına da saygılarımı sunuyor ve selamlarımı iletiyorum." ifadesini kullandı.

Babacan da BBP'nin yaklaşık 3 ay önce yeni genel merkezine taşındığını anımsatarak, artık komşu olduklarından hoş geldin ziyareti yaptıklarını söyledi. Ali Babacan, şunları kaydetti:

"Değerli Genel Başkan, bizim partimizin yeni kurulduğu dönemde, bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu sağ olsun. Bugün, meclis de kapandı artık biraz daha rahat bir sohbet imkanının olduğu dönemde, siyasi gündemin de biraz rahatladığı bir dönemde, güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Heyetlerimiz kendi aralarında tanışma, sohbet etme fırsatı da buldu. Türkiye'deki genel durumu da şöyle kısaca bir karşılıklı genel değerlendirdik."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Mustafa S 1 ay önce Şikayet Et
    Mustafa Destici Bey'i de şer cephesine çekmeye çalışıyor herhalde
    Cevapla
  • ihsan 1 ay önce Şikayet Et
    sayın Destici , sakın ha Babacan lara gelme. Onun ipi ile kuyuya inersen bidaha çıkamazsın
    Cevapla
  • Son Kral 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Babacan temiz, dürüst bir siyasetçi artık ak partiye dönme zamanı gelmiştir.
    Cevapla
  • Ayazagalı 1 ay önce Şikayet Et
    Bi duruşun var bunlarla zaman harcama.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'da flaş ayrılık! ABD ve Avrupa'ya uyarı! Son dakika çağrı yaptı: Türkiyesiz...
Protokol tartışması! Kılıçdaroğlu ‘yok’ dedi Özdağ ‘inanılır gibi değil’