Son dakika: Skandal sözler sonrası Türkiye'den tokat gibi açıklama!

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın X hesabından yaptığı yeni skandal paylaşım sonrası çok sert bir açıklama yayımladı.

GİRİŞ 06.08.2024 17:38 GÜNCELLEME 06.08.2024 17:38
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış
 
 

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanlığı, katil İsrail'in eli kanlı Dışişleri Bakanı Katz'ın, bir sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, "iftira ve yalan dolu, düzeysiz paylaşımlar yapmayı alışkanlık haline getirdiği" hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini çoktan yitirmiştir. Türkiye, dün olduğu gibi bugün de Filistinlilere en güçlü desteği vermeyi sürdürecektir."

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iftira ve hakaret içeren bir paylaşım yapmıştı.

İsrailli Bakan'dan yeni küstahlık: Şimdi de Mansur Yavaş'ı dahil ettiİsrailli Bakan'dan yeni küstahlık: Şimdi de Mansur Yavaş'ı dahil etti

KATZ'DAN HADSİZ PAYLAŞIM

Son paylaşımlarıyla Türkiye'yi hedef alan eli kanlı İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katzson yaptığı paylaşımda, "Dün, antisemit diktatör Erdoğan, ABD ve Batılı Devletlere sözel olarak saldırarak 'İsrail'deki Siyonistler tarafından esir alındıklarını' söyledi. Erdoğan, esir alınmış biri varsa, bu senin diktatörlüğün altındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır. 57 milyon Türk Instagram kullanıcısının bu platforma erişimini kısıtlıyorsun ancak kendi özel Instagram hesabını erişime açık tutuyorsun. Şahsıma karşı gerçekleştirilen saldırılar, gerek Türkiye vatandaşlarına gerekse de dünya vatandaşlarına gerçeği ifşa etmemi engellemeyecek. Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür." ifadelerini kullanmıştı.

ÖMER ÇELİK: NAZİLERİN SÖZÜ NEYSE, KATZS'İN SÖZÜ DE ODUR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamasına ilişkin sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Çelik, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımızın iradesi, çağdaş nazilerin suçlarını yüzlerine okumaya devam ediyor…

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’un fotokopisidir...

O günkü Nazilerin sözü neyse, Katz’ın sözü de odur."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 133
  • Dünya 5ten büyük 1 ay önce Şikayet Et
    Sırp kasabı Karadzic i anımsatıyor bunun yüzü... Ruh halleri benziyor...
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de en kısa zamanda yahudi soyundan olanlar tesbit edilip takibe alınmalı bunların ne halt yiyeceği belli olmaz
    Cevapla
  • Köpek terörü 1 ay önce Şikayet Et
    Köpek terörü ve köpek tapar gruplar ile bu İsrail vb gruplar arasında bir bağlantı var mı ?
    Cevapla
  • Tual 1 ay önce Şikayet Et
    Belkide aralarında anlaştılar kim bilir Allah bilir
    Cevapla
  • Hüseyin- 1 ay önce Şikayet Et
    Kinama ne demek bee,biz simdi tokat gibi aciklama veriyoruz evel Allah .Lübnana neden silah vermiyoruz ? neden Türkiyedeki yahudiler bukadar rahat ? neden mallarina ambargo konulmuyor ? palavradan baska birsey degil yaptigi
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    Yalnız Türkiye'de değil dünyada bir Yahudi'ye bu olaylardan dolayı fiske atılmadı. İşte sana propaganda gücü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CANiK, yeni ürünü TTI COMBAT ile ICA’den yeni başarı!
IMF'den Türkiye için BRICS üyeliği açıklaması