Akşener, Kılıçdaroğlu'na dava açıyordu: İYİ Parti'den açıklama geldi

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'a dava açmak için hazırlandığını söylemesinin ardından İYİ Parti'den açıklama geldi.

Akşener, Kılıçdaroğlu'na dava açıyordu: İYİ Parti'den açıklama geldi
Akşener, Kılıçdaroğlu'na dava açıyordu: İYİ Parti'den açıklama geldi
GİRİŞ 14.08.2024 12:35 GÜNCELLEME 14.08.2024 12:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener uzun süren sessizliğinin ardından kendisi hakkında konuşan CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a dava açacağını söylemişti. Akşener'in bu sözlerinin ardından İYİ Parti'den açıklama geldi. 

Meral Akşener sessizliğini bozdu: Çok ağır söz ve benim bunları kaldırmam mümkün değilMeral Akşener sessizliğini bozdu: Çok ağır söz ve benim bunları kaldırmam mümkün değil

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Akşener'in dava açacağını söylemesinin ardından konuyu bir TV programında değerlendirdi. Poyraz, sorunun 'iletişim kaynaklı' olduğunu kaydederken;  "Bu dava iki partinin kurumsal kimliğini bağlamamaktadır" dedi.

"İKİ PARTİNİN KURUMSAL KİNLİĞİNİ BAĞLAMAZ"

Poyraz, "Sayın Meral Akşener yerel seçim sürecinde de 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin öngörülerini ortaya koyarken, siyaseti bırakacağını ifade etmişti. 31 Mart'ta Sayın Akşener aday olmadı, kurultayda aday olmadı. Kendisi İYİ Parti'nin Kurucu Genel Başkanı. Tabi ki kendisi İYİ Parti ile çok büyük destan yazmıştı. Bu dava süreci Sayın Akşener'in kendi inisiyatifi. Davanın muhatabı olarak ifade edilen Sayın Kılıçdaroğlu da CHP'nin önceki genel başkanı. İletişim kopukluğu iki eski genel başkan arasındaki konu. Bu dava iki partinin kurumsal kimliğini bağlamamaktadır" dedi.

KAYNAK: HABERTURK
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • afacan 4 hafta önce Şikayet Et
    ne masa idi ya yillarca devam edecek dedikleri masa secim gunu tepe gitti bu super akilli masa masa der iken kendini yedi akilli olsa idi tep basina girse iyi oy alacak idi erdogan dusmanligi yaparim der iken pkk chp iyi kullandi
    Cevapla
  • Muammer 4 hafta önce Şikayet Et
    Aman haaa chp ile aranızda en ufak bir restleşmeye sebep olacak duruma fırsat vermeyin.Giderek chp ye katılsanız ya.Milletin sırtından inerdiniz ve sizi milliyetçi sanan milyonları da uyandırmış olurdunuz.
    Cevapla
  • Ertuğrul 4 hafta önce Şikayet Et
    Dava konusu dönem lideri oldukları Parti'nin hem kurumsal hem siyasi olarak bağlar.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    neyyyyy Meral hanim destanmi yazdiiii ??? hangi destan acep
    Cevapla
  • Biz kardeşiz 4 hafta önce Şikayet Et
    İyi partinin açıklamasını tercüme edersek, iki partinin kardeşliğine bir helal gelmesin ve kardeşliğimizde kırgınlık olmasın. Buna büyük önem verdiğimiz için bu açıklamayı yapma gereği duyduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji uyardı: Hafta sonu planlar yapanlar dikkat! İşte il il sonuçlar
Herkes merak ediyordu! TFF'den yabancı kuralı açıklaması!