AK Parti'den Gazze'de TRT ekibine saldırıya tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu şebekesi her türlü insani değerin düşmanıdır. İsrail güçlerinin TRT Arabi Gazze Muhabiri Sami Berhum'a yönelik saldırısını lanetliyoruz" dedi.

GİRİŞ 18.08.2024 18:49 GÜNCELLEME 18.08.2024 21:08
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

İsrail'in hedefinde yine Gazze Şeridi'nde yaşanan katliamı dünyaya duyurmaya çalışan TRT ekibi vardı.

Gazze'de haber hazırlayan TRT Arabi muhabiri Sami Barhoum işgalci İsrail güçlerinin hedefindeydi. Sami Barhum ve ekibinin aracına 5 kurşun isabet etti. TRT Arabi muhabiri saldırıda hafif yaralandı.

AK PARTİ'DEN TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Netanyahu şebekesi her türlü insani değerin düşmanıdır. İsrail güçlerinin TRT Arabi Gazze Muhabiri Sami Berhum'a yönelik saldırısını lanetliyoruz. Hem TRT ailesine hem basın camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. TRT ve Anadolu Ajansımız Gazze'de insanlık için büyük bir vazifeyi yerine getirmektedir. Netanyahu ve şebekesi ise işlediği katliamların duyulmasını engellemeye çalışmaktadır. Herhangi bir sağlık ekibinin bile giremediği şartlarda bütün bir insanlık vicdanı adına doğruyu aktarmak üzere ölümü göze alan kardeşlerimizi bir kez daha selamlıyoruz" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail güçlerinin TRT ekibine yönelik saldırısınıTBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail güçlerinin TRT ekibine yönelik saldırısını

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 47
  • Dedem 1 ay önce Şikayet Et
    Şu sözde çok uluslu denen firmaların faaliyetlerini durdurun,tendrici olarak boğazını sıkıp nefessiz bırakın bu it leri
    Cevapla
  • hhüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    Allahın laneti korkak ve lanetli israiloğullarının üzerine olsun ve amin.
    Cevapla
  • Hüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    Onlar zaten lanetlenmiş Sen lanetlesen ne lanetlemesen ne
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sorum şu Kudüs bizim kırmızı çizgimiz değil miydi? Kırkbin insan şehit edildi.
    Cevapla
  • Bezgin 1 ay önce Şikayet Et
    Artık Israil düşünsün biz lanetledik bakalım şimdi ne yapacaklar. Oh iyi oldu hek etmişlerdi. Artık pişman olmuşlardır. Bir daha yapmazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bursa'da okuldaki 'kapı' olayıyla ilgili okul müdürü açığa alındı!
'Türk Escobar' Urfi Çetinkaya hayatını kaybetti!