AK Parti seçmenine 'geri zekalı' diyen kadına CHP'den destek ziyareti!

Toplumun kutuplaştırıldığı yönünde şikayetlerle AK Parti iktidarına çatıp "normalleşme"den bahseden CHP, nüfusun büyük bölümünü kapsayan insanlar için ağır ithamlar yönelten Dilruba K.'ya cezaevinde destek ziyareti gerçekleştirecek.

GİRİŞ 21.08.2024 12:45 GÜNCELLEME 21.08.2024 12:45
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

İzmir’deki sokak röportajında AK Parti seçmenine ağza alınmayacak sözler sarf ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hadsiz sözlerle hedef alan Dilruba K. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilruba K. siyaset malzemesi yapıldı.

CHP’den Dilruba K.’ya destek geldi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya’nın, Şakran Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutulan zanlı Dilruba K.’ya destek ziyareti gerçekleştirileceği bildirildi.

CHP Kadın Kolları Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya

İYİ PARTİ DE KOŞMUŞTU

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı tutuklu yargılanan Dilruba K.’yı cezaevinde ziyaret etmişti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, “27 yılla yargılanan Dilan Polat dün serbest bırakıldı ve tutuksuz yargılanıyor. Sadece bir sokak röportajı veren ve isnat edilen suçların hiçbirisinden hapis yatmayacak olan Dilruba ise bugün cezaevinde” demişti.

CHP BU SÖZLERE ARKA ÇIKTI: HEPİNİZ GERİ ZEKALISINIZ

CHP ve İYİ Parti’nin savunduğu Dilruba K., sokak röportajında milyonlarca AK Parti seçmenini hedef alarak, “Geri zekalısın, hepiniz beyni emcüklenmiş birer geri zekalısınız.” demişti. ABD’li sosyal medya platformu Instagram’a bir süre erişim kısıtlaması getirilmesine yönelik soru karşısında Başkan Erdoğan'ı hedef alan Dilruba K.,”21. yüzyılın göbeğinde kalkıp da koskoca Türkiye Cumhuriyeti’ni tek adama verirsek o da böyle babasının çiftliği gibi, ahırı gibi kullanır.” diyerek haddini aşmıştı.

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama’ ile ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilruba K. hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan tahliye kararı verilirken halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan tutuklu kalmaya devam edeceği belirtilmişti.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 81
  • Kuttt AY 2 hafta önce Şikayet Et
    YENİ DİZİİ YENİ ŞÖHRET ÇITIR OYUCU VEE KARŞINIZDA SAHNELERİN YILDIZI chp destekli """ DİLLL RUBAA VE ŞAKŞAKCI AVANELER YAKINDADA SİNAMALARDA YADA MECLİSTE......."""
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Çok ilginç gerçekten. İnsan celladina aşık olabilir mi?Hem hakaret ye hemde sana hakaret edenlere oy ver. Tuhaf....
    Cevapla
  • Ercan 58 2 hafta önce Şikayet Et
    CHP'ye oy veren müslüman gör seni ne olarak görüyor bunlar
    Cevapla
  • Bipek 3 hafta önce Şikayet Et
    Mikrofunu uzatanı da içeri almaları lazım eline mikrofn alan sokağa çıkıyor cami önünde oturanlara söz veriyor iki dakika içinde aynı safta namaz kılan amcalar bir biri ile kavga etmeye başlıyor
    Cevapla
  • mkaplan 4 hafta önce Şikayet Et
    Sokak röportajı adı altında toplumu ayrıştırmaya ve tahrik etmeye yönelik bu tip yayın ve kişilere özellikle dikkat edilmeli. Röportaj yapılan/yaptırılan maaşallah önceden ezbelemiş hiç takılmadan tiyatroyu oynuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kilitledi! Mustafa Karasu: ABD de önleyemez!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa açıklaması