Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'ndan baş başa görüşme

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu baş başa görüştü. Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki evinde gerçekleşen görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

GİRİŞ 21.08.2024 18:38 GÜNCELLEME 21.08.2024 18:43
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 

Oda TV'de yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki evinde gerçekleşen görüşmenin içeriğine dair açıklama yapılmadı. 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri'nde de aynı sıraya oturmuştu.

Törende konuşan Kılıçdaroğlu'nun, "Hacı Bektaş, ihaneti görenlerin, yarı yolda bırakanların, kötülüğe uğrayanların son sığınağıdır" ifadelerini kullanması dikkat çekmişti.

İki ismin buluşacağı, CHP'de kurultayın seçimli olması için anlaşacağı ancak daha sonra bu karardan vazgeçtiklerine dair haberler medyada yer almıştı.

Kılıçdaroğlu kılıcını çekti! Özel ve İmamoğlu'nun yüzüne bakarak söyledi Kılıçdaroğlu kılıcını çekti! Özel ve İmamoğlu'nun yüzüne bakarak söyledi

CHP'de taşlar yerinden oynuyor: Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu baş başa buluşacakCHP'de taşlar yerinden oynuyor: Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu baş başa buluşacak

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'dan ‘hançer’ buluşması Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'dan ‘hançer’ buluşması

KAYNAK: ODA TV
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Dadaşş 4 hafta önce Şikayet Et
    Yine baba oğul moduna mı girdiler acaba kimin ayağı kızakta CHP de.
    Cevapla
  • Ozan 4 hafta önce Şikayet Et
    Ekrem çok cin biri. Herkesi idare ediyor. Ama çekirge bir hadi iki üçüncü de yakayı ele verecektir. Göreceğiz hep beraber.
    Cevapla
  • misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    siz abd de ingilizde yaşasaydınız orayı batırırdınız bizede düşman kalmazdı bu şanlı vatanı kirletiyorsunuz .buralar evliyalar ulemalar şehitler şuhedalar yurdu topragı .sizin burda işiniz yokda neyse
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 4 hafta önce Şikayet Et
    chp de miras kavgası bitmez,çalınan para az değil. orta yolu bulurlar umarım.
    Cevapla
  • hızıroğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Asla güvenilmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT darbeyi vurdu! Gare'de Hagir Pirosi öldürüldü
Dünyada siber güvenlik endişesi! Kırmızı düğme alarmı - Gazete manşetleri