DEM Partili Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı istifa etti

Şanlıurfa’nın DEM Parti Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Rahşan Yazar, sağlık problemleri ve özel sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

DEM Partili Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı istifa etti
DEM Partili Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı istifa etti
GİRİŞ 23.08.2024 00:10 GÜNCELLEME 23.08.2024 02:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa’nın DEM Parti Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Rahşan Yazar, partisine teşekkür edip sağlık problemleri ve özel sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla sağlık sorunlarıyla ilgili beklenmedik problemlerin ortaya çıktığını kaydeden Yazar, "Bilinmeli ki, sadece belediyedeki Eş Başkanlık görevimi hakkıyla yerine getiremeyeceğim için bırakmak zorunda kaldım, ama yolum partimle her zaman aynı yoldur" ifadelerini kullandı.

Şehit annesinin bahçesini onarmıştı! DEM'li Budak partisinden istifa ettiŞehit annesinin bahçesini onarmıştı! DEM'li Budak partisinden istifa etti

"HİÇ BEKLENMEDİK BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALDIM"

"Yolum partimle her zaman aynı yoldur" ifadelerini kullanan Yazar, "Hayat insanın yaşamını bir saniyede bile değiştirip, tüm planlarını, tüm o anki düzenini altüst edip, sen istemediğin halde, bambaşka kararlar vermeye mecbur bırakıyor insanı. Bir yola giriyorsun, bir amaç için çabalayıp, mücadele ediyorsun. Ancak bir bakıyorsun, öyle bir şey oluyor ki, sen o yola artık maalesef ki "mola vermek" zorunda kalıyorsun. Ben de şu an, kendi hayatımda, hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldım" dedi.

Yazar, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"İşte hayatın bana da istemediğim bir karar aldırttığı sebeple; Ceylanpınar Belediye Eş Başkanlık görevimden, sağlık sorunlarıyla ilgili beklenmedik problemlerin ortaya çıkmasından dolayı çok üzülerek, ayrılmak zorunda kalıyorum.

Gerçekten büyük bir üzüntüyle görevime devam edemiyorum. Bilinmeli ki, sadece belediyedeki Eş Başkanlık görevimi hakkıyla yerine getiremeyeceğim için bırakmak zorunda kaldım, ama yolum partimle her zaman aynı yoldur.

Ve elbette ki, her zaman partimde yine görev alma isteğindeyim. Partimin ve de halkımızın, durumumdan dolayı bana verdiği desteğe teşekkür ederim."

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Siyah/Beyaz 3 hafta önce Şikayet Et
    Eş başkan da ne demek yav. Kişi ya başkandır yada değildir.
    Cevapla
  • URFALI APTİ 3 hafta önce Şikayet Et
    Bunlara inanmayın bunlar amerikanın israililn ajanları daha seçimden 3-4 ay geçmiş nasıl sağlık sorunu olabilir sen ceylanpınarlı bile değilsin o yüzden dem partili mardin ve urfa yanlısı kişiler sana oyun oynadı gidişin olur dönüşün olmaz inşallah
    Cevapla
  • Abdullah 3 hafta önce Şikayet Et
    Dağa küsmüştür.
    Cevapla
  • İlhan Ekinci 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne memlekete ne insanlığa faydanız var zarardan başka bu millet ne zaman uyanacak sizin kimlere ne amaçla hizmet ettiğinizi bir anlayabilse
    Cevapla
  • dağ kartalı 3 hafta önce Şikayet Et
    o canım Ceylanpınar halkına nasıl bir kötülük yaptınız da pkk oy verirdirdiniz. Hepiniz cehennemin dibini boylayın inşallah pis katiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail, Lübnan'da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi!
Çuval dolusu para harcadılar! 2024'te en çok para harcayan takım belli oldu!