Özgür Özel’e protestocu diye tanıtılan kadın belediye başkanının eşi çıktı

Fıstık mitingi için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önü bir grup çiftçi tarafından kesilerek sorunlar dile getirildi. Traktörün üzerinde çiftçi diye tanıtılan kadının belediye başkanının eşi olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 25.08.2024 13:37 GÜNCELLEME 25.08.2024 13:57
Bu Habere 253 Yorum Yapılmış

Fıstık mitingi için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önü bir grup çiftçi tarafından kesilerek sorunlar dile getirildi. Bu sırada traktörün üzerinde Özel’e sorunlar hakkında bilgi veren ve çiftçi diye tanıtılan kadının, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın eşi Aslıhan Doğan olduğu ortaya çıktı.



Çiftçiler Özgür Özel'e sorunlarından bahsetti, CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ise bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.



CHP Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın paylaşımından kısa süre sonra Özgür Özel'e sorunlarını anlatan ve çiftçi olarak tanıtılan kadınlardan birinin, CHP Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ın eşi olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 253
  • Elaziz 3 hafta önce Şikayet Et
    Antep Fıstığı 1000 liraya dayanmış eylemci fıstık çiftçisi?
    Cevapla
  • Elaziz 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne garip bir dönem yaşıyoruz mevcut belediye başkanı önceki dönem Karkamışın Mhplı başkanı bu dönem chp kilis başkanı. Yani Ülkücü diye bilinen şahıs din ve millet düşmanlarının partisine geçebiliyor? At izi ile it izi ayırt edilemiyor.
    Cevapla
  • Oney 3 hafta önce Şikayet Et
    Tiyatrolar başladı.. Allah Devletimizi Milletimizi korusun..
    Cevapla
  • Gazi Şehir 3 hafta önce Şikayet Et
    Ben Bir Gaziantep'li Olarak Söylüyorum Bu Barak Bölgesinin (Nizip-Karkamış-Oğuzeli) İnsanı Kadar Yalaka Çıkarı İçin Kıllıktan Kılığa Giren İkiyüzlü İnsan Yoktur Herzaman Gücün Yanındalardır Düne Kadar Akp'lilerdi Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan Zengin Birisi Parayı Bastı Oyları Chp'ye Satın Aldı.
    Cevapla
  • bülent korkmaz 3 hafta önce Şikayet Et
    ulan oğlum bi adam olunda sizi millet adam sansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Zor anları! 'Yok böyle bir şey' dediği olayda imzalı belge yayınlanınca ağız değiştirdi
İsrail'in truva atı! ABD medyası ölümcül planı adım adım yazdı!