AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Mescid-i Aksa çıkışı: Soysuz ve lanetli bir açıklama!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu şebekesinin üyeleri, camilerin ve kiliselerin de düşmanıdır. Bu şebeke, bölge barışını dinamitlemek üzere her gün yeni bir provokasyona imza atıyor." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 26.08.2024 18:57 GÜNCELLEME 26.08.2024 20:09
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Çelik, Mescid-i Aksa'da sinagog inşa etmek istediğini söyleyen İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

"MESCİD-İ AKSA MUKADDES DEĞERİMİZ, GÖZBEBEĞİMİZ VE KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

Mescid-i Aksa için "mukaddes değerimiz, gözbebeğimiz ve kırmızı çizgimizdir" değerlendirmesini yapan Çelik, İsrailli Bakan Itamar Ben-Gvir'in, "Mescid-i Aksa'nın da bulunduğu alanda sinagog inşa etmekten" bahsetmesinin tüm Müslümanlara ve insanlığa saldıran soysuz ve lanetli bir açıklama olduğunu vurguladı.

Çelik, paylaşımında şunları kaydetti:

"Netanyahu şebekesinin üyeleri, camilerin ve kiliselerin de düşmanıdır. Bu şebeke, bölge barışını dinamitlemek üzere her gün yeni bir provokasyona imza atıyor. Bunlar kendilerini hukuk önünde hesap vermekten kurtarmak için tüm bölgeyi din savaşlarına sürüklemeye çalışan soykırım ve katliam şebekesidir. Uluslararası toplum, Mescid-i Aksa'nın statüsüne dair provokatif söylemler içerisine giren Netanyahu yönetimi üyelerine karşı net tavır almalıdır."

NE OLMUŞTU?

İsrail Ordu Radyosu'na konuşan Ben-Gvir, "Mescid-i Aksa'ya bir sinagog inşa eder misiniz?" şeklindeki soruya Ben-Gvir, "Evet" cevabını vermişti.

İsrail Başbakanlık Basın Ofisi, Ben-Gvir'in ifadeleri sonrası yaptığı yazılı açıklamada, Mescid-i Aksa'daki statükonun değişmediğini savunmuştu

Mescid-i Aksa'da sinagog inşa etmek isteyen İsrailli Bakan'a tepkiMescid-i Aksa'da sinagog inşa etmek isteyen İsrailli Bakan'a tepki

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 80
  • Türkiye sevdalısı 3 hafta önce Şikayet Et
    Şimdi öncelikle eğri oturalım doğru konuşalım 1 bu yahudiler en küçük ten en büyüğüne kadar bu hayallerle yetistiriliyorlar ve bu doğrultuda hayatlarına devam ediyorlar 2 pekii bizde nasıl oluyor biraz dinini ve annelerini öğretmeye kalktın mı yobaz gerici okuyorun fark burada gizli yanii bu yahudi inancına göre bunları söylerken bizde inancımızla ilgili bi şey söyleyenlerin vay haline
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 3 hafta önce Şikayet Et
    Şayet İsrail böyle bir zalimliğe başvurursa başta Türkiye olmak üzere bütün sinagogları camii yaparız.
    Cevapla
  • B.Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Öyle bir noktaya geldik ki bunlar farz_ı misal güneyden ülkeyi işgale başlasalar hele durun bakalım konyaya gelene kadar bekleyelim falan diyeceğiz heralde neredeyse bir yıldır yaşananlara bakınca.
    Cevapla
  • Ahmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Lanetli kavmin lanetli itleri yahudi KAFİRLERİ
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 3 hafta önce Şikayet Et
    Müslümanlar en azından müslüman geçinenler sessiz kaldıkça Kâbe'ye bile sinagog dikmeye kalkar bu Siyonistler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşçilere maaş vermeyen CHP'den robota yevmiye!
Halk TV’nin zor anlar: İstediği cevabı alamayan İsmail Küçükkaya’dan müdahale