Erdal Beşikçioğlu'na afiş şoku! Şehrin dört bir yanına asıldı! CHP'liler bile destekledi

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki çeşitli yerlere yapıştırılan afişler vatandaşların dikkatini çekiyor. Belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu'na yönelik afişlere CHP'liler bile destek verdi.

GİRİŞ 29.08.2024 13:20 GÜNCELLEME 29.08.2024 13:37
Bu Habere 211 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki bazı yerlere yapıştırılan afişlerde, belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu'na yönelik “Sayın başkan hani kimse ekmeğinden olmayacaktı” ifadeleri yer aldı.



Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun, "Hiçbir belediye personeli işinden olmayacak" sözüne yönelik yapıştırılan afişlerde, “Sayın başkan hani kimse ekmeğinden olmayacaktı?”, “Hani ekmekle oynamayacaktın” ifadeleri yer aldı.



CHPLİLER DE DESTEKLEDİ: YAZIK BİZE

Öte yandan, bazı vatandaşlar yapıştırılan afişlere ilişkin, “Arkadaşlar bu çok skandal bir olay, bunun araştırılması gerekiyor. Eğer işçilerin yanında olan bir parti olarak işçileri işinden ettiysek yazık bize. Araştırılmasını ve açıklanmasını istiyorum” dedi.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 211
  • asim 3 hafta önce Şikayet Et
    Sadece sabıkasız diye ya da cezaevine girdi çıktı diye seçersek olacağı bu.Kısaca ya susanı (haksızlıklara karşı) yada kusanı (her şeye isyan edeni) seçip sonra şikayet ediyoruz.
    Cevapla
  • Mal cchhpp 3 hafta önce Şikayet Et
    100 yıldır aynı zihniyet bu parti ülkemize hiç katkısı yok proje bile hiç yok niye oy veriyorlar hiç anlamadılar millet olarak
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 hafta önce Şikayet Et
    Adam seçilirken hiçbir şey vadetmedim diyor hiçbir icraat vadetmeyene oy verenlerin kafası nasıl çalışıyor merak ediyorum. Şimdi ciyaklamiycan bol bol dans edersiniz işte.
    Cevapla
  • Halil 2 hafta önce Şikayet Et
    Chp seçmeni için vaade falan gerek yok, ki chpnin parti olarak hiçbir vaadi yok, sadece iktidara atıp tutarlar ki tek parti ve darbe sonrası hariç hiç iktidar olmamış. Sadece muhalefet olmuş bir parti. Seçmeni de belli, onların önüne bir eşek de koysan aynı, erdal beşikçioğlu'nu koysan aynı.
    Cevapla
  • Bozoklar 3 hafta önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti; DHCP, TİKKO, MLKP, PKK ile kol kola geziyorlar senin ekmeğini yemiş çok mu garibine gitti. CHP zihniyeti milli güvenlik sorunudur.
    Cevapla
  • Paşa 3 hafta önce Şikayet Et
    Cehapkkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş, Eyüpspor kilidini Immobile ile çözdü
Önce şehri ve Türk askerlerini düşmana teslim etti, sonra oğlu o ülkeye büyükelçi oldu!