Özlem Zengin'den Dilruba Kayserilioğlu açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, sokak röportajı nedeniyle tutuklanıp tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu'yla ilgili yeni açıklama yaptı.

GİRİŞ 31.08.2024 11:50 GÜNCELLEME 31.08.2024 15:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Hakan Çelik ile Hafta Sonu'nda gündeme dair değerlendirmede bulundu.



Zengin, sokak röportajı nedeniyle tutuklanıp dün tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu'yla ilgili, "Hiçbir konuyu olması gereken zeminde tartışamıyoruz, üzülüyorum. Hukuk aslında bize ne zaman tutukluluk olup olmayacağını söylüyo. Buradaki konuda benim şahsi önerim tutuksuz yargılansın, yargılama olmasın değil. Söylediği hiçbir cümle doğruyu ifade etmiyor. Kullandığı ifadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söylediği daha rahatsız edici, 'hiç pişman değilim' dedi.

'Üzgünüm' demesini beklerdim. Tahliyeden sonra ceza yaptırımı olmayacak diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Özlem hanım net olun. Eğip bükmeye gerek yok. Millete hakaret eden alçakça ifadeler kullanana birileri sahip çıktığı gibi sizde seçmeninize sahip çıkın. Yapanın yaptığı yanında kâr kalmamalı.
    Cevapla
  • afacan 2 hafta önce Şikayet Et
    ilk adam gibi kanun yapmamiza engel bir durum var var hep ayni rezillik sonra suclu ararlar utanmadan 25 yil da kac tane adam gibi kanun var nerde ise yok hep yarim yamalar sen degil mi idi tutuksuz yargilanasin diye akil veren o tip hainelerin chp bagi oldugunu sanki bilmiyolar simdi utanmadan tepki veriyorlar
    Cevapla
  • Adem Erdoğan 2 hafta önce Şikayet Et
    Dilruba halkı kin ve düşmanlığa tahrikten tutuklanmış davası görülmemiş bir şüphelidir , ama özlem zengin bu suçtan infazını tamamlamış sabıkalı olmuş bir kişinin genel başkan oldugu bu partinin millet vekilidir bu utanç meselesidir.
    Cevapla
  • Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu yaptığına "DECCALİYET" denir
    Cevapla
  • GÖLGE 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu kendi davalarını cahilce ama cesurca savunan yobazlardan kompleksli ruh halinizle daha çok pişmanlık, üzüntü ifadeleri, bağışlanma dilekleri beklersiniz.
    Cevapla
  • insanlık 2 hafta önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı değil. Bu tipler yaptıklarını kendilerine hak bilir ve asla pişman olmazlar! Bunlara müsamaha gösterilirse daha da azarlar. Bizdeki özgürlükler hiç bir yerde yok. Özlem hanım boşa beklenti içinde iş anlaşılan yanlış yolda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!
Uzmanlar açıkladı! Bu ürünler bombaya dönüşebilir