Yeniden Refah Partisi'ni sarsan istifa sonrası Fatih Erbakan'dan ilk açıklama!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi'nden istifa etmesinin ardından Genel Başkan Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi.

GİRİŞ 03.09.2024 13:37 GÜNCELLEME 03.09.2024 13:51
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış
 
 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa etti.

Gülpınar, gazetecilere yapmış olduğu açıklamada yeni bir partiye geçmeden bağımsız başkanlık görevini sürdüreceğini söyledi. 

FATİH ERBAKAN: ŞAŞIRDIK!

Gülpınar'ın "Kararı Yeniden Refah Partisi ile istişare ederek aldık" sözlerine yanıt veren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "Bir takım duyumlar geliyordu ama kesin bir bilgi yoktu. Biz açıklamasına şaşırdık. Herhangi bir istişare olmadı bizimle. Üzülerek söylüyorum bizimle bir istişare olmadı. İstişare kelimesi çok mantıklı değil. Bilgi olarak da söylüyorsa öyle bir şey de olmadı" dedi.

"HALKA RAĞMEN İSTİFADAN HAYIR GELMEZ"

Erbakan Gülpınar istifa duyurusunu yaptığı meclis toplantısındaki konuşmasına da değinerek, "Bugün belediye meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda da kendisi bizzat söylüyor 'Ben anket yaptırdım halkın yüzde 79'u istifa etme diyor ama ben çalışamıyorum, baskılar oluyor, projelerim onaylanmıyor, taleplerim geri çevriliyor o nedenle istifa edeceğim diyor. Yüzde 79'a rağmen yapılan bir işten hayır geleceğini zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Doğrusu 2 hafta önce Şikayet Et
    Belediye seçimleri öncesi chpkk kayığında geziyordun fatih Oktar. Ak Parti'nin zarar görmesi için eski akpartilileti hep aday gösterdin. Kime faydası oldu chpkk peki sen ne kazandın. Boya döküldü şimdi herkes senden kaçıyor. Bu niye zoruna gitmiş anlamadım. Yanlış yerde duruyordun şimdi cezanı çek daha başlamadan bitti senin hikâye bu kadar
    Cevapla
  • Netitrebet 2 hafta önce Şikayet Et
    Yanındaki dünyalık kokan yaşlı kurtları idare edemezsen, böyle olur işte ! Seçim öncesi onlardan birini Halk TV de Reisi eleştirirken, diğer münafıklar da onu alkışlarken ve yağ çekerken görmüştüm. Allah sizi bildiği gibi yapsın fitnebazlar.
    Cevapla
  • Bekir 2 hafta önce Şikayet Et
    hep söylüyoruz namaz beş vakit, ahlak ise yirmidört saat farzdır ! sizi gidi sizi.. takiyeciliği bırak fatih, Babanın tırnağı olamazsın !!! Allah gani gani Rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    eeee nooldi şimdi fıssss
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam her konusmasında söylediği sözlerin, kurduğu cümlelerin %80'ini işkembe-i kübra'dan kuruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci siber saldırıda ABD uçağı detayı! Abdullah Ağar açıkladı
Uzman isim anlattı! Cep telefonları birer patlayıcı mı?