Yeniden Refah Partisi'nde bir istifa daha

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar'dan sonra Yeniden Refah Partisi'nde bir istifa haberi de Konya'nın Yalıhüyük ilçesinden geldi. Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve 6 meclis üyesi istifa ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 03.09.2024 18:40 GÜNCELLEME 03.09.2024 18:46
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Konya'da Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, partisinden istifa etti. Yılmaz ile birlikte altı meclis üyesi partiden istifa etti.

İSTİFA AÇIKLAMASI YAPTI

Yılmaz istifa açıklamasında şunları kaydetti:

"Kıymetli hemşerilerimizin destekleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde büyük bir teveccühle Yalıhüyük Belediye Başkanı olarak seçimi kazandık. Çıktığımız bu yolda ortak düşünce ile hareketle halkımızın taleplerine ve çağrılarına her daim öncelik gösterdik. Göreve geldiğimiz günden itibaren hep şeffaf olduk ve ilçemizin durumu ile yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi değerli vatandaşlarımızla paylaştık. Gönül akdimize her daim sadık kaldık ve kalmaya devam edeceğiz.

Bizlere kucak açan, sevgisini ve desteğini esirgemeyen hemşerilerimiz için hizmet ve çalışma aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda, hemşerilerimizin kutsal emanetini taşıyıp; ilçemiz gelişmesi için aşkla, muhabbetle, projelerle gönüllere girerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz.

En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm Belediye Meclis Üyeleri de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Bu kararın ilçemize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 106
  • VATANSEVER ADANALI 1 hafta önce Şikayet Et
    fatih'in yapacağı en akıllı iş ; kendisine bağlı fanatikleri ile CHPKK katılması olacak ....
    Cevapla
  • VATANSEVER ADANALI 1 hafta önce Şikayet Et
    Fatih'in umrundamı ki vekil maaşını ömürboyu cukkaya indirecek ; baba mirası hariç ; vekillik bittecek yine süper lüks aracıyla Nişantaşı'nda FİNK atacacak.
    Cevapla
  • CHPli Fatih Erbakan 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP nin kuklası CHP/DEM değirmenine su taşıyan sana oylarını CHP için mi verdiler?Halk tv ekrenlarından bir türlü ayrılamıyor bağımlılık yaptı
    Cevapla
  • bekir 1 hafta önce Şikayet Et
    fatih erbakan güçlenerek çıkacak bu süreçten....
    Cevapla
  • Sır çözüldü 1 hafta önce Şikayet Et
    Rüyanızda görürsünüz Fatih Erbakan'ın güçlü çıktığını rüyanızda
    Cevapla
  • Murad OSMANOĞLU 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu çocuktan hiç bir CACIK olmaz...
    Cevapla
  • edy 1 hafta önce Şikayet Et
    parti , purti işlerine dinin alet edilmesinden gına geldi vallahi. birtakım insanlar fırkayı naciyenin bir ferdi olmuş da diğerini ahiret azabı ile tehdit ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'nun diploma gerçeği... Üniversiteyi kazanamayınca Kıbrıs formülü nasıl işletildi?
Son dakika... Hendek ilçesinde fabrikada patlama!