Fatih Erbakan'dan Kasım Gürpınar açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Erbakan, partiden istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar hakkında konuştu.

GİRİŞ 07.09.2024 14:27 GÜNCELLEME 07.09.2024 14:48
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.



Gürpınar'a oy veren vatandaşların Yeniden Refah Partisi seçmeni olduğu dile getiren Erbakan, “Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi'nde belediye başkanlığına devam etmesini istiyordum. Ancak buna rağmen böyle bir karar alındı. Kendisinin bizzat yaptırdığı anket oradaki yirmi bir tane belediye meclis üyemize de bizzat kendisinin söylediği ankette de Şanlıurfa halkının yüzde 79'u yani çok büyük bir kaide ekseriyeti Gürpınar'ın istifa etmesinin uygun olmayacağını düşünüyorum. Biz de bu noktada söylediğimiz halka rağmen milletin iradesine rağmen bir iş yapılmıştır. Böyle bir işten hayır gelmesi mümkün değildir” şeklinde konuştu.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Anadolu 1 hafta önce Şikayet Et
    Fati, sen nereden biliyorsun ki nerde hayır, nerde şer? Hiç babanın oğlu değilsin, vesselam....
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    sayın başkan partiye sahip çık onun bunun ağzına bakıpta kendini harcama yazık olur...
    Cevapla
  • Mevlüt Aykılıç 1 hafta önce Şikayet Et
    Nerdesin ey feraset⁉️ Geldiysen Fatih Erbakan'a bi uğra, ne olur⁉️
    Cevapla
  • medo 1 hafta önce Şikayet Et
    Abdul Hamide karşı çıkıp muhalefet edenlerin hepsi hain değildi. Ama vizyonsuz, ferasetsiz, kime hizmet ettiklerini anlayacak kadar idrakleri olmayan ahmaklardı. Onu devirince daha mı iyi olacağını, yoksa daha mı kötü olacağını analiz edebilecek kapasiteleri yoktu. O yüzden koskoca bir imparatorluğu çakallara yağmalattılar. Günümüzdeki versiyonları da bunlar.
    Cevapla
  • ismail 1 hafta önce Şikayet Et
    Patiyi sen yönetmiyorsun sayın F. Erbakan. Parti malum kişilerin elinde oyuncak olunca, bunu gören firaset sahibi yöneticiler de istifa etmek zorunda kalıyorlar. Mesele bu kadar basit ve anlaşılır yâni!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'da panik sürüyor! Askerler şüpheli cihazı patlattı
Cenaze töreninde patlama anları... Lübnan'da ikinci siber saldırı