AK Parti'den Narin Güran açıklaması! İletişim Başkanlığı: Erdoğan yakından takip ediyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu sabah cansız bedeni bulunan Narin Güran için, "Narin kızımıza bu caniliği yapanlar, adalet önünde mutlaka hesap verecek ve cezasını çekecek" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 08.09.2024 15:56 GÜNCELLEME 08.09.2024 16:56
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ın (8), arama çalışmalarının 19’uncu gününde köye yaklaşık 2 kilometre mesafede Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulundu.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Narin'in, tüm Türkiye'nin yüreği olduğunu vurgulayan Çelik, "Herkesin kalbi Narin ile beraber. Narin kızımıza bu caniliği yapanlar, adalet önünde mutlaka hesap verecek ve cezasını çekecek." değerlendirmesinde bulundu.

"ERDOĞAN KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYOR"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, konuyla ilgili "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir." açıklamasını yaptı.  

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 70
  • Türkiye 1 hafta önce Şikayet Et
    18 yas üstü kim var kim yok o köy te hepizini teker teker kilicdan gecirin geberdin insan görünümlü yaratiklar ALLAH bellanisi versin
    Cevapla
  • Mehmetx 1 hafta önce Şikayet Et
    Adalet idam edilmiş bu ülke de iddam falan getiremezler.
    Cevapla
  • Olmayan adalet 1 hafta önce Şikayet Et
    Bizim adalet idam edildi kedilere ciger ismarlamayin getirmezler
    Cevapla
  • İşçi 1 hafta önce Şikayet Et
    Açıklama değil, İdam istiyoruz
    Cevapla
  • Arkut 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım, artık talimatı verip idamı yasalastirmanin vakti gelmedi mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin detayları açıkladı! 20 bin öğretmen ne zaman atanacak?
Tam 68 bin kat daha güçlü! İşte 2024'te tanıtılan sıra dışı silahlar...