Narin cinayetini istismar eden DEM Parti; bunlara kör, sağır, dilsiz!

Narin Güran cinayetini istismar eden DEM Parti'nin Van ve Diyarbakır'da düzenlediği yürüyüş gerginliğe yol açtı. Ancak DEM Parti'nin bu protestosu ikiyüzlülük olarak değerlendirildi.

GİRİŞ 09.09.2024 14:39 GÜNCELLEME 09.09.2024 14:50
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti, Narin Güran cinayetini istismar etme girişimiyle sokakları karıştırmaya çalıştı.

Terör örgütü PKK'nın kaçırıp elebaşlarının tecavüz ettiği Kürt çocuklarına ve HDP'li bir cani tarafından katledilen Leyla Aydemir'e üç maymunu oynayan, hatta çok sayıda çocuğu hayattan koparan başıboş köpekler ile ilgili kanun değişikliğine karşı çıkan DEM Parti, Diyarbakır ve Van'da sözde bir protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. 

Peki DEM Parti, Narin Güran hakkında ne kadar samimi?

LEYLA AYDEMİR'İN KATLEDEN HDP'LİYE SUSKUN KALDILAR

Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in katilinin, amcasının oğlu HDP'Lİ Mehmet Aydemir olduğunun ortaya çıkmasının ardından, HDP'li yöneticiler cinayetin failine sessiz kaldı. HDP, Leyla Aydemir ile yaptığı açıklamalarda HDP'li katilin adını dahi anmadı. AK Parti'yi suçlayan HDP, "Leyla'nın ölümünün nedeni AKP’nin çocuk ve kadın düşmanı politikalarıdır" ifadesiyle manipülasyonda bulundu.

6 YILDIR DİYARBAKIR ANNELERİNİ BİR KEZ BİLE ZİYARET ETMEDİLER

DEM Parti, HDP Diyarbakır il binası önünde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için 6 yıldır 'evlat nöbeti' tutan Diyarbakır Anneleri'ni görmezden geldi. DEM Partili yöneticiler, HDP aracılığıyla terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklar için protesto yapan mağdur anneler ile bir kez olsun görüşmedi. 

Evlat nöbeti 6. yılına giriyor! Tüm annelere çağrıEvlat nöbeti 6. yılına giriyor! Tüm annelere çağrı

Acılı baba: DEM Parti Müslüman olsaydı fakirin çocuklarını okuldan alıp götürmezdiAcılı baba: DEM Parti Müslüman olsaydı fakirin çocuklarını okuldan alıp götürmezdi

KÜRT ÇOCUKLARININ DAĞA KAÇIRILMASI VE TECAVÜZ EDİLMESİNE DE KÖRLER

Bir taraftan kendi çocukları yurtdışında alem yapan diğer taraftan terör örgütü PKK'nın dağa kaçırdığı Kürt çocuklarına göz yuman DEM Partili yöneticiler, elebaşların çocuklara tecavüz etmesine de vurdum duymaz bir tavır takınıyor. DEM Parti, küçücük çocukları silah altına alan ve her türlü iğrençliği yapan terör örgütü PKK'ya tek kelime etmiyor.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER İÇİN DÜZENLENEN KANUNA DA KARŞI ÇIKTILAR

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, çok sayıda çocuğun ölümüne ve yaralanmasına yol açan başıboş köpeklerin toplanması için yapılan düzenlemeye de "katliam yasası" diyerek karşı çıktı. 

Asıl soru: 'Başıboş köpek hakkı' mı, çocukların 'yaşam hakkı' mı?Asıl soru: 'Başıboş köpek hakkı' mı, çocukların 'yaşam hakkı' mı?

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • Fethi 6 gün önce Şikayet Et
    Bu köydeki birçok çocuk bunun çıkabilir çünkü iyi sırrr tutan bir aşiret vayyy ne şerref beah
    Cevapla
  • CABBAR 1 hafta önce Şikayet Et
    Haber,de bile terör örgütü,nün siyasi uzantısı diyorsunuz fakat hala ellerini kollarını sallayarak gezip devlete kafa tutabiliyorlar !Bu nasıl bir terörle mücadele? Bu nasıl bir iş? Çocuk oyuncağı gibi,sanki danışıklı döğüş. Terörle ilgili herşeyin bertaraf edilmeli gerekmezmi?
    Cevapla
  • Hüseyin- 1 hafta önce Şikayet Et
    Gönderin Filistine ,hepsini.
    Cevapla
  • Ercan 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar Insanmi ? Igrenc
    Cevapla
  • Nokta 1 hafta önce Şikayet Et
    Onlar zaten hep köpekleri sevdiler...!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam 68 bin kat daha güçlü! İşte 2024'te tanıtılan sıra dışı silahlar...
İsrail'den nokta atışı katliam: Balkonda oturan Filistinli ve evi hedefte