Yangınlara karşı ortak çalışma grubu kuruluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelerek yerleşim yerleri ve ormanlık alanlardaki yangınlarla ilgili iş birliğini görüştü.

Yangınlara karşı ortak çalışma grubu kuruluyor!
Yangınlara karşı ortak çalışma grubu kuruluyor!
GİRİŞ 18.09.2024 19:52 GÜNCELLEME 18.09.2024 19:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Toplantıda yangınlarla ilgili iki bakanlığın yanı sıra yerel yönetimleri de kapsayacak bir çalışma grubu oluşturulmasına karar verildi. Çalışma grubunun, orman yangınlarına karşı alınan tedbirleri gözden geçirmesi ve yeni yol haritası çıkarması bekleniyor. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Kurum şu ifadelere yer verdi: "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ile bir araya geldik. Orman yangınlarını önleme ve yangın sonrası yapılabilecekleri ele aldık. İki bakanlık olarak orman ve yerleşim yerlerindeki yangınlara müdahalede yerel yönetimleri de kapsayacak bir çalışma grubu oluşturacağız. Tüm tedbirleri gözden geçirerek yol haritası çıkaracağız."

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • a.60 23 saat önce Şikayet Et
    Çalışmalarınızın içinde yapı kayıt belgesi mağdurlarına yönelik birşeyler de olsa keşke
    Cevapla
  • MisafirBalıkesirli 1 gün önce Şikayet Et
    Ala
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 1 gün önce Şikayet Et
    Murat BAKANIMIZ nasılki sınır içi sınır dışı ASLAN larımız kafir teröristlerle mücadele ediyorsa aynı KONSEPTE etkin süratli tedbir teknik yapılması gereken ne varsa aynı günlerde 52 yerde orman yangını olurmu belliki PKK itleri yapıyor fabrikalar niye yanıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'da flaş ayrılık! ABD ve Avrupa'ya uyarı! Son dakika çağrı yaptı: Türkiyesiz...
5 TL'lik alışverişe 600 bin TL ceza! İhmal edenler yandı