CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!

CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nin rüşvet isteyip şantaj ve imar usulsüzlüğü yaptığı ortaya çıktı. Belediyenin, imar affı için 60 milyon TL istediğini basına yansıtan ise CHP İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!
CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!
GİRİŞ 18.09.2024 23:16 GÜNCELLEME 18.09.2024 23:59
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi, CHP'li İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Muhammed Turalı'ya şantaj yaptı. Turalı kendisini asılsız iftiralarla tehdit edenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

YENİŞAFAK'ın haberine göre, olay öncesinde belediyenin imar usulsüzlüğü yaparak rüşvet istediği ve tehditlerine boyun eğmeyen kişilere şantaj yaptığı ortaya çıktı.

SEÇİMİ KAZANIR KAZANMAZ RÜŞVET İSTEDİLER

CHP'li belediye yönetimi, CHP'li İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı'nın avukatlığını yaptığı bir şirketle imar konusunda anlaşmazlık yaşadı. Belediye, imar affı için şirketten 15 milyon TL para istedi. Şirketin bu teklifi kabul etmesi üzerine sorun çözüldü. Ancak 31 Mart seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın eşi Yasin Köksal ve seçim döneminde Burcu Köksal'ın özel şoförlüğünü yapan YÜNTAŞ Genel Müdürü olan Kemal Doğan, şirketten 60 milyon TL talep etti.

Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın eşi Yasin Köksal

“PARAYI YÜNTAŞ'A ATMAZSANIZ KEPÇELERLE GİRERİZ”

Yasin Köksal ve Kemal Doğan, imar affı için gereken rüşvetin YÜNTAŞ'a gönderilmesini, aksi takdirde imar affı olmayacağını ve şirkete ait yapıya 'kepçelerle gireceklerini' belirtti. Olayı gün yüzüne çıkaran ise, şirketin bunu kabul etmeyerek hukuki yollara başvurması oldu.

YÜNTAŞ Genel Müdürü Kemal Doğan

CHP'Lİ BELEDİYEDEN KENDİ İL BAŞKANLARINA TEHDİT VE ŞANTAJ

Yasin Köksal, gençlik kolları başkanlığına getirmek için fırsat kolladığı Sena Baki üzerinden Muhammed Turalı'ya şantaj yaptı. Ellerinde Turalı'nın uyuşturucu madde kullandığına dair videolar olduğunu öne süren Sena Baki, Turalı'yı videoları yayınlamakla tehdit etti. Turalı, kendisine isnat edilen asılsız suçlamalara karşı şikayetçi oldu.

BELEDİYE BAŞKANININ BAŞKA YOLSUZLUKLARI DA VAR

Afyonkarahisar'ı fiilen yöneten ismin Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın eşi Yasin Köksal olduğu ifade ediliyor. Yasin Köksal'ın yaptığı imar usulsüzlüğü ve şantaj bu olayla ortaya çıkmış olsa da kanunlara aykırı çok sayıda iş yaptığı belirtiliyor.

CHP'li belediye başkanı Burcu Köksal ifadeye çağırıldıCHP'li belediye başkanı Burcu Köksal ifadeye çağırıldı

Böcek şovu yalan çıktı!Böcek şovu yalan çıktı!

Sığınmacılara ait 5 iş yerini mühürleyen Başkan Köksal: Mültecileri buradan göndereceğizSığınmacılara ait 5 iş yerini mühürleyen Başkan Köksal: Mültecileri buradan göndereceğiz

 

 

 

KAYNAK: YENİŞAFAK
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 119
  • İhsan 6 saat önce Şikayet Et
    İşte herşeye konuşup bunlara susanlar esas hainlerdir
    Cevapla
  • Vatansever 6 saat önce Şikayet Et
    Bu CHP ülkemizin kanayan yarası
    Cevapla
  • harbi 6 saat önce Şikayet Et
    çöp-çukur-çamur siyaseti chp nin özeti
    Cevapla
  • İnegöl 6 saat önce Şikayet Et
    İnşaallah ülkemde böyle şeyler yapmayan belediye vardır. 1 tane bile olsa mutlu olacağım.
    Cevapla
  • vatansever 6 saat önce Şikayet Et
    bu zavallıların vebali, bunlara oy veren Afyonlulardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Hizbullah lideri Nasrallah'ın konuşması öncesi Lübnan'a hava saldırıları düzenledi
Merkez Bankası'ndan döviz hesapları için faiz kararı