İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener taşınıyor

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden İstanbul'a taşınmaya karar verdiği iddia edildi.

GİRİŞ 23.09.2024 15:48 GÜNCELLEME 23.09.2024 17:11

Meral Akşener, İYİ Parti'deki genel başkanlık görevini bırakmasının ardından gündemdeki yerini koruyor. Son zamanlarda imajında yaptığı değişikle dikkatleri üzerine çeken Akşener, yeni bir karar daha aldı. 

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz yıl temmuz ayında İstanbul'dan başkent Ankara'ya taşınmıştı. Çalışmalarına Ankara'da devam eden Akşener, Üsküdar Beylerbeyi'ndeki evini de kiraya vermişti.

İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Habertürk'un haberine göre; Bilkent'te kiraladığı evde kalan Meral Akşener yaklaşık 15 ay sonra tekrar İstanbul'a taşınma kararı aldı.

Akşener'in bu kez Beylerbeyi değil Acıbadem'de bir sitedeki evinde yaşayacağı ve çalışmalarını oradan sürdüreceği belirtildi. 

KAYNAK: HABERTURK
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korku sardı! Türkiye'ye F-35 ısrarı lobiyi harekete geçirdi
Sözcü'den İmamoğlu'na soğuk duş: CHP'lilerin adayını ilan etti