Polis katiline poşet giydirilmesi ancak Gergerlioğlu'nun zoruna giderdi! Öyle de oldu!

DEM Partili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil Yunus Emre Geçit'in siyah poşet giydirilermesinden rahatsız oldu. Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından skandal bir çıkışta bulundu.

GİRİŞ 23.09.2024 21:00 GÜNCELLEME 23.09.2024 21:02
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

DEM Partili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil Yunus Emre Geçit'in siyah poşet giydirilermesinden rahatsız oldu.

GERGERLİOĞLU'NDAN YENİ SKANDAL

Gergerlioğlu, "Bu emri veren amire de yazıklar olsun. Cezayı vermenin polise ait olmadığını bu toplum ne zaman anlayacak" ifadelerine yer vererek yeni bir skandala imza attı.

Dün akşam Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına alınan, hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Yunus Emre G. (19) karakoldan kaçmıştı. Karakolda görevli polis memurları K.H.S. ile Şeyda Yılmaz, kaçan şüpheliyi yakalamak için peşine düşmüştü.

Şüpheli Yunus Emre G, kısa süreli kovalamaca sonucu yakalanırken bu sırada arbedede çıkmıştı. Zanlının polisin silahını alarak çevreye ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olmuştu. Olayda, polis memuru K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. (43) yaralanmıştı.



ADLİYEYE ÇÖP POŞETİYLE GÖTÜRÜLDÜ

Kısa sürede gözaltına alınan şahıs bugün adliyeye sevk edildi. Polis katiline çöp poşeti giydirilmesi ve hayvan taşıma aracıyla adliyeye sevk edilmesi dikkat çekti. Savcılıkta sorgusuna başlanan şahıs polisi şehit ettiğini ise inkar etti.


GERGERLİOĞLU'NUN RAHATSIZ ETTİ! UTANÇ VEREN PAYLAŞIM

Şehidimiz Sivas'ta büyük bir kalabalıkla son yolculuğuna uğurlanırken DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu sosyal medyadan skandal bir açıklama bulundu.



Gergerlioğlu'nun paylaşımında, "Polisi öldüren katile lanet olsun, onu hayvan koruma arabasıyla çöp poşetine koyup götüren polise bu emri veren amire de yazıklar olsun!!! Cezayı vermenin polise ait olmadığını bu toplum ne zaman anlayacak, ayırt edecek yahu!?" ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun paylaşımı büyük tepkiye neden oldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • Abdullah 35 dakika önce Şikayet Et
    Poşete yazık olmuş.
    Cevapla
  • Mehmet 35 dakika önce Şikayet Et
    Bu kafadaki bir adam devletimiz den milletvekil maaşı alıyor bunların yüzünden bunlar polisin silahını alma cesareti alıyor çok yazık bizim anayasa mahkememizd3 böyle kafalılar için diyorki hak ihlali al sana hak ihlali li gergerlioglundan cvp
    Cevapla
  • Misafir 36 dakika önce Şikayet Et
    sarı torba giydirsenize pkk lılara yaptığınız tarife
    Cevapla
  • Misafir 37 dakika önce Şikayet Et
    sizlerede sarı torba geçireceğimiz günler yakındır vatan hainleri
    Cevapla
  • bozkurt 37 dakika önce Şikayet Et
    Sayın bakan bu itin bu kadar palazlanmasını sağlayan gurubuda aynı şekil görmek gerek her biri bundan farksız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil zanlısı tutuklandı! Bakan Tunç'tan şehit polis hakkında açıklama
Katil İsrail'in 300 bombardıman düzenlediği Lübnan'da büyük yıkım!