Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79'uncu Genel Kurulu için gittiği New York’taki Türkevi’nde Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy’le bir görüşme gerçekleştirdiğini duyurdu.

GİRİŞ 25.09.2024 06:41 GÜNCELLEME 25.09.2024 08:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, Türkiye ve Ukrayna ikili ilişkileri, Ukrayna-Rusya savaşının seyri ile barış çabaları, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

DİYALOG İLE ÇÖZÜM

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin başından beri Ukrayna-Rusya savaşının Ukrayna’nın toprak bütünlüğü ve egemenliği korunarak, diyalog yoluyla sona erdirilebileceğine inandığını ve bu hedefe ulaşmak için çabalarına devam ettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin adil ve kalıcı bir barış için arabuluculuk dahil her türlü kolaylaştırıcı adımı atmaya hazır olduğunu, Karadeniz Tahıl Girişimi'nin canlandırılması ve Ukrayna ile Rusya arasında barışın kapısını aralayabilecek bir ateşkesin sağlanması için gayretlerin süreceğini belirtti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Kamil 37 dakika önce Şikayet Et
    Kuru kuruya bir barışma olmamalıdır . Barıştığı vakit , Ukrayna limanında güvenlik ve ticari kontrolü Türkiye ele almalıdır .
    Cevapla
  • BM NATO VS 41 dakika önce Şikayet Et
    SAYİN CB karsinizdaki şahıs Yahudi asıllı siyonist mason zelensky sonuçta israil.abd ne derse onu yapıyor söz sahibi bile değil asıl masaya ABD ile oturacaksiniz açık konusmak gerekirse ABD çökmeden zirveden düşmeden dünyada savaşlar katliamlar terör örgütleri bitmez dünya barışı için tek engel ABD
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 46 dakika önce Şikayet Et
    Herşeyi de yerli yerine koyalım. Zelensky "kendi ülkesi bombalanırken zırıl zırıl ağlayan dünyadan destek isteyennn" ama İsrailin Filistinli çocukları katletmesine sevinen SİYONİST UŞAK olduğunun da altını çizelim.
    Cevapla
  • Kabul 1 saat önce Şikayet Et
    Bunlarin barismasi bizim tkonomiyede iyi gelir
    Cevapla
  • kimse 1 saat önce Şikayet Et
    doğrusu da bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Dünyanın süper güç ülkeleri açıklandı! Türkiye iki sıra birden atladı...
İşte İsrail'in Lübnan'da katliam yapma nedeni! Arka planından bu gerçek var