Erdoğan'dan son dakika erken seçim açıklaması!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim söylemlerine ilişkin, "Muhalefetin kendi iç çekişmelerini perdelemek amacıyla gündeme getirdiği seçim tartışmalarını havanda su dövmek olarak görüyoruz" dedi.

GİRİŞ 28.09.2024 14:48 GÜNCELLEME 28.09.2024 16:39
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde Yatırım Danışma Konseyi 10. Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir hususu özellikle vurgulamak istediğini belirterek, şunları söyledi:

"Biz iktidar ve ittifak olarak tüm planlarımızı 2028'e göre yapıyoruz. Milletin 14-28 Mayıs seçimlerinde verdiği yetkiyi sonuna kadar en güzel, en verimli şekilde kullanmanın çabasındayız. Muhalefetin kendi iç çekişmelerini perdeleme amacıyla gündeme getirdiği seçim tartışmalarını havanda su dövmek olarak görüyoruz. Türkiye'nin önünde her biri altın kıymetinde seçimsiz 3,5 yıl vardır. Ekonomide, savunmada, diplomaside, demokraside ve diğer alanlardaki hedeflerimize ancak bu 3,5 yılın hakkını vererek ulaşabiliriz. Bunun dışındaki her gündem lafügüzaftır, sahtedir, sanaldır. Sadece ve sadece ülkenin enerjisini tüketmeye dönük fuzuli hamlelerdir. Sizin de gelecek planlarınızı buna göre yapmanızda fayda olduğuna inanıyorum."

Türkiye'nin siyasi istikrarı, nitelikli insan kaynağı küresel değer zincirlerindeki yükselen konumu, coğrafi avantajları ve güçlü ekonomik altyapısıyla, uluslararası doğrudan yatırımların merkezi olmaya devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, "Bu süreçte şunu lütfen unutmayın. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi'miz 7 gün 24 saat sizlerin hizmetindedir. İlgili bakanlıklarımız da sizlere gereken desteği vermeye daima hazırdır. Türk ekonomisine güvenen, Türkiye'nin aydınlık geleceğine yatırım yapan herkesin yanında olduğumuzu ve olacağımızı bilmenizi isterim." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni reform paketlerini devreye alacağızCumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni reform paketlerini devreye alacağız

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • bacanak 24 dakika önce Şikayet Et
    Hain boş durmaz eahat durmaz ama iktidarda fırsat vermeyecek adamlar akşam sabah algı yalan dolan peşinde adam gibi cevap veren yok
    Cevapla
  • doğruları konuşan 31 dakika önce Şikayet Et
    Soğan ekmek yeriz, fakat seçim istemeyiz. Herşey para değil.
    Cevapla
  • Misafir 48 dakika önce Şikayet Et
    Adaletli bir emeklilik 3600 ve emeklilikte kesintilerin azaltılması
    Cevapla
  • Misafir 52 dakika önce Şikayet Et
    bir erken seçim ülkenin 10 yıl geri kalmasıdır beyler uyanık olun.
    Cevapla
  • ümmetin sesi 54 dakika önce Şikayet Et
    Yani bu muhalefete demektir ki kesin sesinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan resmen açıkladı! Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın olayında sıcak gelişme
Bakanlıktan emlakçılara konut kredisi faizi cezası