CHP'de ayağa kalkma krizi! Kurultay için imza toplanıyor

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bazı vekillerin delegeleri arayarak olağanüstü kurultay için imza sözü aldıkları öne sürüldü.

GİRİŞ 03.10.2024 09:48 GÜNCELLEME 03.10.2024 10:57
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı'nda CHP'li milletvekillerinin bir kısmı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ayakta karşıladı.

CHP'den gelen hamlenin ardından Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakta karşılanmasına sert eleştiriler geldi.

KILIÇDAROĞLU'NUN 'AYAKTA KARŞILAMAYAN' MİLLETVEKİLİ VURGUSU

Kılıçdaroğlu'nun, sosyal medya hesabından konuyla ilgili eleştirilerini dile getirirken "Bugün, yurtsever ve milletperver duruşlarıyla partimizi gururlandıran bütün milletvekillerini saygıyla selamlıyorum." ifadelerine vurgu yaptığı görüldü.

Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerinin ardından ise dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bazı milletvekillerinin, delegeleri arayarak olağanüstü kurultay için şimdiden imza vermeleri için söz alındığı öne sürüldü.

'DELEGELERİ ARAYIP ŞİMDİDEN İMZA VERMELERİ İÇİN SÖZ ALIYORLAR'

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu'nda 28. Dönem 3. Yasama Yılı başlarken ayakta alkışlanmasının CHP içerisinde bazı isimler tarafından tepkiyle karşılandığı ve delegelerin aranmasında bu durumun da göz önünde bulundurulduğu iddia edildi.

Yine haberde; Kılıçdaroğlu'na yakın olan milletvekillerinin, AK Parti ile normalleşme sürecinden rahatsız olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakta karşılanmasının bardağı taşıran son damla olduğu iddiası da yer aldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 129
  • Misafir 53 dakika önce Şikayet Et
    İyide kemal bey sanane ayağa kalkmaları sen Niye rahatsız oluyorsun 13 sene yerinden kalkmadınya neren büyüdü onlar kalktı nereleri noksanlandı sen O partinin başında değilsin egoistliği bırak biraz kendi haline bak ölüm hak hesap hak senide bir gün rabbim hesaba çekecek ülke savaşın eşiğinde sen hala Kendi dümenindesin biraz insanlık öğren
    Cevapla
  • Adem 1 saat önce Şikayet Et
    Tayyip diye diye ölecek bu adam memleketi sevmiyorsun belli
    Cevapla
  • M44 1 saat önce Şikayet Et
    Ekrem düğmeye bastı o zaman özgür dikkat et Ekrem ayağını kaldıracak küçük bürütüs
    Cevapla
  • ERİNCEK 1 saat önce Şikayet Et
    Devletin büyüğüne ayağa kalkmaya erinenler, millet içinde keyfini bozmaz,Netanyahu olsa alkislarlar
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Türkiyemizde Alevi - sunni kutuplaşmasını isteyen ülkemizin içine nifak sokmaya çalışan kılıçdaroğlu ve ekibini kınıyorum islam ayrıştırıcı değil birleştiricidir alevilik islamın içinde olan bir düşüncedir. aklı başında hiçkimse Batının ve içimizdeki uşaklarının oyununa gelmemelidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Narin Güran cinayeti soruşturmasında sıcak gelişme!
Togg T10F ilk kez görücüye çıktı! Özellikleri dikkat çekti