Kurtulmuş'tan açıklama: Meclis'te güvenlik oturumu olacak mı?

Meclis Başkanı Kurtulmuş, "TBMM'de güvenlik oturumu olacak mı" sorusunu cevapladı. Kurtulmuş, Meclis'teki partilerle ortak karar alınırsa, TBMM'de kapalı oturum yapılabileceğini söyledi.

GİRİŞ 03.10.2024 14:54 GÜNCELLEME 03.10.2024 15:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Afrim Gashi ile ortak basın toplantısı düzenledi. Kurtulmuş, "TBMM'de güvenlik oturumu olacak mı?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Bütün insanlığın, İsrail'in saldırganlığını durdurmak için elinden ne geliyorsa yapması lazım. Sorun, sadece bölgesel bir sorun olmanın çok çok ötesine geçmiştir. Nil'den Fırat'a ideolojisinin temel hedeflerinden biri de Türkiye'dir. Türkiye olarak bizim başından beri uyardığımız ve özellikle Gazze saldırılarından sonra çok net şekilde uyarılarımızı artırdığımız şekliyle Türk halkının uyanık olması ve tedbirlerini alması da milli bekamız bakımından zaruridir. 

TBMM'de bu konuyla ilgili bir toplantı yapılabilir. Meclis'te grubu olan partilerle bu konuyu müzakere ederiz. Uygun görülürse uygun bir zamanda Meclis'te ilgili bakan arkadaşlarımız, daha evvel örneklerinde olduğu gibi gelirler ve bu konuda İsrail'in bölgede yayılmacı, saldırgan politikalar ve Türkiye'nin geliştirebileceği politikalar konusunda kapalı oturumda bu görüşme yapılır."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • MSELİM 59 dakika önce Şikayet Et
    bu gibi toplantılara girenlerin atatürk rozeti takmaları mecbur olmalı
    Cevapla
  • MSELİM 1 saat önce Şikayet Et
    eğer bu tplantıda dempkk varsa bütün bigiler neteyahunun masasında olacağından emin olabiliriz akıl işi değil
    Cevapla
  • MSELİM 1 saat önce Şikayet Et
    kapalı oturuma dem girecekse hiç yapmayın yoksa baltayı taşa değil ayağımıza vurmuş oluruz
    Cevapla
  • İsa 3 saat önce Şikayet Et
    Bu tiyatroları çok gördü millet olacaksa bir güvenlik toplantısı küreselci patronların kölelik projeleri karbon ayak izi,nakitsiz dijital para köleliği,tek dünya düzeni köleliği,İstanbul sözleşmesi yönetmelikleri milletin güvenliğine birinci derece tehdittir.Bunlara karşı alınacak önlemler düşünülmelidir.
    Cevapla
  • vatandaş 3 saat önce Şikayet Et
    pkk lı teröristler seviciler almayın böyle kritik oturumlara.. Savaşsa savaş gövdemizi koyacaz ama bunlar içeride olduğu sürece kapı kilit tutmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BYD, Chery'den sonra MG harekete geçti!
Togg T10F ilk kez görücüye çıktı! Özellikleri dikkat çekti