HÜDA PAR'dan İncirlik ve Kürecik çıkışı!

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, "ABD'ye verilen bilgiler, olduğu gibi siyonistlere aktarılıyor. Bir an önce ülkemizdeki bu üslerin kapatılması gerekir." dedi.

GİRİŞ 07.10.2024 16:40 GÜNCELLEME 07.10.2024 17:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Gazzeli bir gençle Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bugünün Gazze'de işlenen soykırımının 367. günü olduğunu söyledi.

Filistin'de çocukların, kadınların katledildiğini belirten Dinç, bu katliamın da dünya ülkelerinin gözü önünde gerçekleştirildiğini ifade etti. Dünya ülkelerinin Gazze'de yaşananları görmezden geldiğini vurgulayan Dinç, çocukların, kadınların ölümlerine, sivillerin katledilmesine alışmayacaklarını söyledi.

İsrail'in insan haklarını çiğnediğini, hukuk tanımadığını dile getiren Dinç, şöyle konuştu:

"Bu soykırımcılara, terörist muamelesi yapılması lazım. Bunların devlet olarak tanınmaması lazım. Bizim ülkemizdeki İncirlik ve Kürecik üsleri üzerinden ABD'ye bilgiler veriliyor, destekler sağlanıyor. ABD'ye verilen bilgiler, olduğu gibi siyonistlere aktarılıyor. Bir an önce ülkemizdeki bu üslerin kapatılması gerekir. Bu işgalci rejim, Birleşmiş Milletlere üye. Katillerin başında olan Netanyahu bizzat Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda da soykırım talimatlarını veriyor. Türkiye, bu konuda öncülük etmeli, işgal rejiminin Birleşmiş Milletler üyeliği fesih edilmeli."

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Aynen geç bile kalındı.
    Cevapla
  • eğitimci 2 saat önce Şikayet Et
    İncirlikmiş, kürecikmiş bırakın artık bunları. karşı tarafta İtrailin karşısında kim var ki istihbarata ihtiyacı olsun. O eskidendi. adamlar göstere göstere vuruyor dünyanın gözü önünde. ABD desen denize uçak gemilerini koymuş hadi karışın diyor. İstihbarat olsa ne olmasa ne?
    Cevapla
  • Bahri Uçar 2 saat önce Şikayet Et
    HÜDA PAR, TBMM'de çok önemli konuları gündeme getirerek ciddi bir farkındalık gösteriyor. Keyfiyet olarak Siyasi bir parti olarak çok önemli bir performans gösteriyor.
    Cevapla
  • sivaslı 3 saat önce Şikayet Et
    Çok doğru, kapatılmalı
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Doğruya doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Geç emekli olan fazla maaş alacak! İşte tüm detaylar...
İşkence, cinsel saldırı, aç bırakılma...Hapishane değil işkence kampı!