Davutoğlu: Gazze'ye indim Gazze savaşını bitirdim

Gittiği her yere barış getirmeye çalıştığını söyleyen Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Şam'a indim, İsrail'le Suriye görüşmelerini başlattım. Gazze'ye indim Gazze savaşını bitirdim" dedi.

GİRİŞ 09.10.2024 14:36 GÜNCELLEME 09.10.2024 15:10
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

"HER YERE BARIŞ GETİRDİM, GAZZE SAVAŞINI BİTİRDİM" 

Kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Davutoğlu, "Açsınlar baksınlar bakalım. Davutoğlu gitti de ne oldu falan. Evet gittim, gittiğim her yere barış getirmeye çalıştım. Belgrad'a indim Sırbistan'la Bosna arasındaki sorunları çözdüm. İran'a indim nükleer krizle ilgili tarihin en önemli anlaşmasını yaptık. Irak'a indim Şiilerle Sünnileri barıştırdım. Şam'a indim, İsrail'le Suriye görüşmelerini başlattım. Gazze'ye indim Gazze savaşını bitirdim" ifadelerini kullandı. 

"SİYASET YENİDEN ŞEKİLLENİYOR"

Siyasetin yeniden şekillendiğini de belirten Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin verdiği mesajlara Türkiye'nin ihtiyacının olduğunu belirtti. Davutoğlu, "Siyasetin yeni bir ahlaka, söze ihtiyacı var" dedi. 

14 Aralık'ta siyasi tutum belgelerini açıklayacaklarını da sözlerine ekleyen Davutoğlu, "Geçmiş hesapları bir kenara koyalım. Bütün partiler gerektiğinde bir araya gelebilmeli ve siyasetteki dağınıklığı giderecek yol, formül üretmeli. Biz buna hazırız. Allah samimiyetle yola çıkanlara yardım eder. Niyet hayır, akıbet hayır. Allah niyetimizi hayır eylesin, akıbetimizi de hayır eylesin" diye konuştu. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 114
  • Ertan 3 dakika önce Şikayet Et
    Çok kibirlirsin.Senden olmaz.Herkes anladı.Bir sen anlamadın.
    Cevapla
  • Misafir 4 dakika önce Şikayet Et
    tam bir süpermen miş bu kıymetini bilemedik
    Cevapla
  • yuh 5 dakika önce Şikayet Et
    hahahahaaaaaaaa ne içmiş la bu????????????
    Cevapla
  • Ümit Tercan 7 dakika önce Şikayet Et
    Kuru fasulye de kendini nimetten dayarsa
    Cevapla
  • Misafir 11 dakika önce Şikayet Et
    Hani Şöyle Bir Laf Vardır Ufak Adda Civcivler de Yesin Diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KPSS şartı aranmıyor! GSB ve kaymakamlıklara 2400 personel alınacak: Şartlar neler?
2024'te aylık maaşların en yüksek olduğu ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?