Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de toplandı. Toplantıda, İsrail'in saldırganlığına karşı Türkiye’nin atabileceği adımlar gözden geçiriliyor.

Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
GİRİŞ 15.10.2024 18:16 GÜNCELLEME 15.10.2024 19:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yüksek İstişare Kurulu, 5 ayın ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YİK toplantısına başkanlık etti.

Toplantıya, kurul üyesi eski TBMM Başkanları Binali Yıldırım, Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, İsmet Yılmaz, Mehmet Ali Şahin ve Mustafa Şentop ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz katıldı.

Toplantıda, katil İsrail’in Filistin topraklarındaki katliamları ve Lübnan’ı hedef alan saldırıları öncelikli gündem olarak ele alındı.

Bu kapsamda Tel Aviv yönetiminin saldırganlığına karşı Türkiye’nin atabileceği adımlar gözden geçiriliyor.

Bölgesel barış ve istikrarın tesisine yönelik imkanlar masaya yatırıldı.

Yüksek İstişare Kurulu’nda iç politikadaki son gelişmeler de değerlendiriliyor. Siyasetteki yumuşama iklimi ve yeni anayasa süreci hakkında görüş alışverişinde bulunuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek İstişare Kurulu toplantısı öncesi Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi’yi de kabul etti. Kabulde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da yer aldı. 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Emre Karadavut 11 saat önce Şikayet Et
    Sıkıntı olmaz kredi kartı limitinden alınacak parayı 1500 yaparlar olay biter. Bu kadar adam toplanıyor çözüm kredi kartı limitinden para almak Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Mehmet 15 saat önce Şikayet Et
    Boşuna toplaniyorsunuz asıl tehlike ülke içinde milyonlarca mülteci var yarın en ufacık savaşta içeriden vuracaklar biz içeriyi temizlemeden dışarıya bakıyoruz
    Cevapla
  • Çiftçiler 15 saat önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım şu miras olayına bir el atın bu sistemde bütün kardeşler birbirlerine düşman oluyorlar biz çifcilik yapıyoruz malı bölmek istiyoruz İstanbul'da yaşayan kardeşimiz hepsi satılsın diyor bir kişi istedi diye bütün mal satılırmı bu nasıl adalet Allah rızası için bu işi çözün inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakanlık listeyi paylaştı! Bal diye halka bakın ne yedirmişler...
Rapor açıklandı! Tarih verildi...Petrolün sonu geliyor