DEM Parti Eş Genel Başkanları, Demirtaş'ı ziyaret etti

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı, tutuklu bulunduğu Edirne'deki cezaevinde ziyaret etti.

GİRİŞ 17.10.2024 15:19 GÜNCELLEME 17.10.2024 15:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatimoğulları ve Bakırhan'ın, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirdikleri ziyaret, yaklaşık 4 saat sürdü.

Ziyarette, Hatimoğulları ve Bakırhan, eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ile de görüştü.

 

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 14 saat önce Şikayet Et
    Allah'ım basimizdakileri yoldan çıkarıp bunlara kandırma.
    Cevapla
  • Misafir 14 saat önce Şikayet Et
    Cezaevindeki şahsın ailesi dışında kimseyle görüşemiyor olması lazım. Hele ki 4 saat boyunca neyi konuştular. Yeter artık verilen tavizler bu millete, bu devlete ihanet olarak geri dönüyor, daha anlamayacak mıyız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas lideri Sinvar şehit edildi! İşte Sinvar'ın bilinmeyenleri
Yılın ilk karı yüksek kesimlere düştü!