Siyasette yeni dönem! CHP anket sonuçlarını açıkladı! Dikkat çeken oranlar

Son dakika haberi: CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut gündemdeki normalleşme tartışmalarına ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı. Bulut, kamuoyu yoklama sonuçlarını açıkladı.

GİRİŞ 19.10.2024 10:24 GÜNCELLEME 19.10.2024 12:36
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut tv100'de Kübra Par ile Ana Haber'e konuk olarak gündemdeki konulara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

CHP, ANKET SONUÇLARINI PAYLAŞTI

Bulut,  son günlerdeki normalleşme ve CHP'nin Erdoğan'ı Meclis'te ayakta karşılaması tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Burhanettin Bulut, "Yaptığımız işin doğru olup olmadığını anketlerden kamuoyu yoklamalarından alıyoruz. Toplumun yüzde 90'ına yakını normalleşmeye olumlu bakıyor." dedi.

"CHP'DE YAŞANAN OLAYLAR İFADE EDİLDİĞİ GİBİ KARIŞIKLIK DEĞİL!"

Burhanettin Bulut'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Normalleşme tartışmaları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'e girince grubumuzun ayağa kalkması... CHP'de bazen bu olaylar içeride karışıklık diye ifade edilir ama bu bizim yapımız. Demokrasi dediğimiz böyle bir şey, çok seslilik.  Diğer partilerde böyle bir durum yok. Bu iç dinamizm bizi ayakta tutuyor. Buradaki tartışmalar da yeni. Genel Başkanımız bunu hep söylüyor.

CHP YENİ SİYASET ÇİZGİSİNİ TABANA ANLATABİLİYOR MU?

"Bu konuya ilişkin elbette itirazlar var ama yaptığımız işin doğru olup olmadığını anketlerden, kamuoyu yoklamalarından alıyoruz. Kamuoyu yoklamalarına bakınca toplumun yüzde 90'ına yakını normalleşme sürecini olumlu buluyor. Yüzde 92'lerde de 'ayağa kalkmayı' doğru buluyor. CHP'de ise bu oran hemen olayın akabinde yapılan kamuoyu yoklamasında yüzde 70'e 30 olarak ölçüldü."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • EFE 1 saat önce Şikayet Et
    CHP den . Bize hayir gelmez .Kendilerine hep yüksekde görmüslerdir . 1 Devletdine devamli celme takar beraber calismazlar her zaman oyun bozarlar .Atatürk zamanin da 3 tane ucak fabrika aciliyor . Yapilan ucaklari sabota etdiler simdi biz kendi ucagimaza binecekdik ve dünyaya satacakdik . Hep bunlarin yüzünden .TÜRKIYE geride kadi.
    Cevapla
  • Murat 2 saat önce Şikayet Et
    NE alaka prensipleri olan bir partinin vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü ayaklar altına alan ve Türkiye cumhuriyeti devletine saldıran bir partiye ve onun illegal yapılanmasına selam yollamadım çok seslilik yoksa ilkesizlikmidir. Yalan yuva yapmış sizde ..............
    Cevapla
  • Arevli 2 saat önce Şikayet Et
    CHP ne yaoarsa yapsın asla değilmez.
    Cevapla
  • AYYILDIZ1453 2 saat önce Şikayet Et
    Bu memlekette bir öık şeyin düzelmesini istiyorsak önce chp sonra sosyal medyanın alayı kapatılsın bütün ülke bütün gençlik sosyal medyadan yönetiliyor sosyal medya yalanlarını gerçek zannediyor çocuklar gençlerde değer ahlak hiç bir şey kalmadı chp nin bu ülkeye hayrı da hiç bir zaman olmaz çünkü kökü çürük üstten sulama ile tutmaz. Kökte hayır yok.
    Cevapla
  • Milletin ferdi 2 saat önce Şikayet Et
    Ana muhalefet partisi muhalefet yapmayı bile becereMiyor. Tabii olarak ta Millet iktidara getirmiyor. Belediyeleri verdi izliyor ama görüntü çok kötü. CHP li Belediyeler en pahalı ulaşımla, en pahalı su ile, en pahalı halk ekmek satışı ile sınıfta kaldı. Zaten İBB akıllara zarar. Kendilerine bırakılan tek sorun trafik ve kentsel dönüşüm bir karış mesafe alamadılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK'ya ağır darbe! 11 terörist yok edildi
'3. Bağcılar Kitap Fuarı' kitapseverleri bekliyor