Tepki çeken paylaşım! Kemal Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Cumhurbaşkanına alenen hakaret" suçundan resen soruşturma başlattı.

GİRİŞ 20.10.2024 09:10 GÜNCELLEME 20.10.2024 09:30
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Ekim'de sosyal medya platformu X'ten yaptığı "Sırtından hançerlenmenin öfkesini sosyal medyadan sürekli birilerine hakaret ederek çıkarmaya çalışanlara sadece acıyarak bakıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, eski Türkiye'nin unutulmaya yüz tutmuş kötü hatıraları olarak anılmaktan kurtulamayacaklar." paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklaması incelendi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımındaki ifadelerinin "Cumhurbaşkanına alenen hakaret" suçunu oluşturabileceğini değerlendiren savcılık, Kılıçdaroğlu hakkında resen soruşturma başlattı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde;

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 175
  • vatandaş 6 saat önce Şikayet Et
    ALALH topunuzu yaksın inşallah AMİN.
    Cevapla
  • Ziya Kilic 7 saat önce Şikayet Et
    Cana can dişe diş göze göz islami kısas kanunu uygulamaya konmadan, Bu gibi olayların sonu gelmez İstihbarat tereyağından kıl çeker gibi uygulamalı Allahin Kanununu
    Cevapla
  • Misafir 8 saat önce Şikayet Et
    Bir de adalet için yürütmüştü. 90 li yıllarda chp li Mehmet mogultay ile Seyfi Oktay 5bin biri 3bin biri hakim ve savcılar almıştı. Üstelik tek tek araştırıp chpkk lı alıp, varipta ülkücü milliyetçi mi alacaktım demişti. İşte adaleti bunlar çökertti. Bir türlü düzelmiyor. Adamlar iyi birseyler yapınca iptal ediyor. Bu kişiler yok olmadıkça da asla düzelmez.
    Cevapla
  • Ağrılı 8 saat önce Şikayet Et
    CHP liler Kendine yakışanını yapiyorlar Yenildikçe çirkinleşiyorlar ağızlarını açtıkça batiyorlar.
    Cevapla
  • Alpagu 1453 9 saat önce Şikayet Et
    Batırdığı SKK da ; doktor, röntgen, tedavi ve ilaç kuyruğunda...tedavisizlikten, ilaçsızlıktan, pis hastanelerden, neneler, dedeler, babalar,çocuklar, doğumhaneler de anneler bebekler ölürken hangi nâmeyi tellen diyor du.... "Boş başak dik durur"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli bakandan akıl dışı iddia: Hizbullah'ı yok ettik!
İsrailli teröristler kendi bombalarının tadına baktı! Kassam: Mallarınızı iade ettik