Seçim kurulu müdürlüğü değil CHP amigoluğu yapan Us’a ‘ballı’ atama! Mükafatını aldı

CHP'li Bozbey'in mazbata töreninde CHP'ye destek veren Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us, belediyede Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak göreve getirildi.

GİRİŞ 20.10.2024 13:51 GÜNCELLEME 20.10.2024 14:13
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bursa'da tartışmalı atama... Bursa Büyükşehir Belediyesi seçimlerini kazanan CHP'li Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde yaptığı konuşmayla tepki çeken Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us, Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na atandı.

CHP'li belediyede göreve getirilen Mehmet Us; Basın ve Yayın Şube Müdürlüğü, Dijital Medya Şube Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’nü de yönetecek.

AMİGOLUK YAPTI KOLTUĞU KAPTI

Kamu görevlisi olarak tarafsız davranması gereken Mehmet Us, yerel seçimlerin ardından düzenlenen mazbata töreninde CHP'li seçmenlere hitap ederek, "Canla başla çalıştınız, Mustafa Bozbey başkanınız. Alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz? Biraz daha lütfen," ifadelerini kullanmıştı.

Devlet yetkilisinden ziyade CHP amigosu gibi konuşan Mehmet Us, tarafsızlık ilkesini yerle bir etmişti.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, seçim müdürü Us hakkında ceza soruşturması başlatmıştı.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 36
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Bunu oraya atayan kimse onların hesap vermesi lazım kimin adamı bu adam
    Cevapla
  • panzehir 5 saat önce Şikayet Et
    gulumseyin BURSA dasınız
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    Yuh yuh
    Cevapla
  • SELAMET 5 saat önce Şikayet Et
    TAM YATMA YERİ YIĞINLA PARAYI DA CEBE gömer yan gel yat bostan döngel Osman hikayesi. ..artık bursalı hizmetin alasını yaşıyordur....insanoğlu memnun edemezsin....İŞTE BU tipleri seçecek kadar nankör oldunuz yazıklar olsun.
    Cevapla
  • ALİ 6 saat önce Şikayet Et
    il ve ilçe seçim kurullarında 2019 -2024 seçimlerinde ak partinin oyları ap açık çalındı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu duyurdu! Tüm özel hastanelerle ilgili kritik gelişme
Beşiktaş, derbi öncesi yüksekten uçtu