Erbakan, Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Babacan Sözcü'ye koşmaya devam edecek mi?

Gazze’de İsrail askerleriyle girdiği çatışmada şehit olan Hamas lideri Yahya Sinvar’ın acısı ümmeti sararken, dikkatler Sinvar’ın şehadeti üzerinden İsrail yandaşlığı yapan Sözcü TV’nin gediklisi olan muhafazakar siyasilere çevrildi.

Erbakan, Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Babacan Sözcü'ye koşmaya devam edecek mi?
Erbakan, Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Babacan Sözcü'ye koşmaya devam edecek mi?
GİRİŞ 20.10.2024 18:55 GÜNCELLEME 20.10.2024 18:56
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Yahya Sinvar’ın şehit olduğuna ilişkin görüntülerin İsrail medyasına servis edilmesinin ardından Sözcü TV, “İsrail Hamas’ı tek tek indiriyor” şeklinde küstah bir manşet yayınlamıştı.

Yahudi medyasından daha aşağılık ifadeler kullanan Sözcü TV’nin skandal haberine tepki yağmıştı.

Sözcü’nün rezil haberiyle ilgili, Filistin davasını sıklıkla dile getiren bazı siyasilerin sessiz kalması dikkat çekti. Günlerdir Sözcü’nün Siyonist güdümlü yayınıyla ilgili tepki sesi yükseltmeyen Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi gibi muhafazakar oluşumlar adeta “ölüm” sessizliğinde.

Kamuoyu, çeşitli tarihlerde Sözcü TV’de boy gösteren bu partilerin liderlerinin Sözcü’ye katılma alışkanlıklarını sürdürüp sürdürmeyeceğini sorguluyor.

SİYONİST SÖZCÜLERİNE YİNE KOŞACAK MISINIZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Sözcü TV ekranlarına koşmaya devam mı edecekleri, yoksa şehit Yahya Sinvar’a yönelik çirkin yayın dolayısıyla bu kuruluşa tavır mı alacakları merak konusu.

Bu 4 lider defaatle Filistin davasını savunan ifadeler kullanmış, İsrail’e ambargo uygulanmasını istemiş, Hamas lehine söylem üreterek toplumdaki İsrail karşıtlığını lehine çevirmek için hamleler yapmıştı.
 

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 96
  • Ham8do 2 saat önce Şikayet Et
    basiret meselesi insanın basiriyeti yoksa her yerden demec verirsin onların değirmenine su taşırsın yazıkki ne yazık
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Bunlar lider falan değil davasını satan yarın vatanını satar bunlar güven olmaz.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 saat önce Şikayet Et
    KUR'AN MAİDE SURESİ 51nci Ayet : " Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları gönül dostları edinmeyin. Onlar birbirlerinin gönül dostlarıdır. SİZDEN KİM ONLARI GÖNÜL DOSTU EDİNİRSE O, ONLARDANDIR.." !!!.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 saat önce Şikayet Et
    KUR’AN BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.
    Cevapla
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    Onların derdi İslam ve filistinmiki onların derdi koltuk ak parti gitsin de CHP gelsin onlara3 5 milletvekili versin çarkları dönsün CHP islami bitirecekmis bize ne hele o fati boslarin en bosuymus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu duyurdu! Tüm özel hastanelerle ilgili kritik gelişme
İsrail'e füze yağmuru! Peş peşe ateşlendi! 100'den fazla...