Cumhurbaşkanı Erdoğan Tataristan'da! Tarihi görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenecek BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "CAN" ile Tataristan'a geldi.

GİRİŞ 23.10.2024 15:38 GÜNCELLEME 23.10.2024 17:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Uluslararası Kazan Havalimanı'nda, Tataristan Başbakanı Birinci Yardımcısı Rustem Nigmatulen, Kazan Belediye Başkanı İlsur Metşin, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç ile Moskova Büyükelçiliği ve Kazan Başkonsolosluğu yetkilileri karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Tataristan'a geldi.

MADURO İLE İKİLİ GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde düzenlenen BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Kazan’da Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü.

MİRZİYOYEV İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi kapsamında bulunduğu Tataristan'da, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile de bir araya geldi.

Görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaşıldı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 57 dakika önce Şikayet Et
    Aman dikkat bugünlerde çok şey olmasın!!!
    Cevapla
  • Musa 1 saat önce Şikayet Et
    Sen nasıl BRICS le görüşürsün ? diyip TUSAŞ a saldırdı BATI ABD emperyalist kafir birliği piyonları .
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    doğru. omurversin. Allah
    Cevapla
  • Şahin 19 3 saat önce Şikayet Et
    bu adamın ülke için ne kadar büyük işler yaptığını ileride daha iyi anlayacağız
    Cevapla
  • İnadına REİS 3 saat önce Şikayet Et
    kıskanan emperyalistler siyonistler çatlasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: TUSAŞ'a bombalı saldırı! Çatışma çıktı...İlk görüntüler
İstanbul'da polise çekiçli saldırı anı kameralara böyle yansıdı