Öcalan’ı Türkiye’ye getiren Engin Alan'dan Bahçeli'nin çıkışıyla ilgili açıklama!

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ı Türkiye’ye getiren Özel Kuvvetler Eski Komutanı Engin Alan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeme oturan Öcalan çıkışı hakkında açıklama yaptı.

GİRİŞ 26.10.2024 08:20 GÜNCELLEME 26.10.2024 10:16
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ı Türkiye’ye getiren, Balyoz kumpasıyla hapis yatan, ardından MHP milletvekili olan Özel Kuvvetler Eski Komutanı Engin Alan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan çıkışı hakkında açıklama yaptı.

'TARİHİ BİR FIRSATI KAÇIRABİLİRZ'

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Engin Alan, “Yeni bir Dünya düzeni kuruluyor. Türkiye bu sürecin önemli aktörlerinden biri. Şayet Ülke içinde başta siyaset olmak üzere,birbirimizle didişmeye devam edersek tarihi bir fırsatı kaçırıp,oyuncu olmak yerine figüran olmaya dahi razı olabiliriz” diye yazdı.

Alan, açıklamasına ek olarak ikinci bir mesaj daha paylaşarak, “Yazdığımı iyi anlayın. APO şu anda hiçbir kıymeti harbiyesi olmayan zavallının biridir” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 117
  • misafir 44 dakika önce Şikayet Et
    paşa bir sürü kılıksız X kahramanlık taslamış, adam doğru söylemiş
    Cevapla
  • Vatandaş rıza 45 dakika önce Şikayet Et
    Yapılacak tek şey var apo ve diğer figuranlarin asılması ve ardından yakılması. Bunlar müslüman değil ve bu topraklara gömülmesi bile doğru değil.
    Cevapla
  • Seyit 46 dakika önce Şikayet Et
    Unutmayalım ki HDP,dep,PKK, YPG vs ABD nin kurdurduğu labaratuvarda üretilmiş canilerdir asla bağımsız hareket edemez ve guvenilmezler..
    Cevapla
  • Semih 1 saat önce Şikayet Et
    Yani demek istiyorki terör örgütleri apoyu takmıyor onları denemedin tam zamanı
    Cevapla
  • Ahmet 1 saat önce Şikayet Et
    Arkadaşlar apoyu PKK nın lideri olarak görenlere liderin apo değil ABD olduğunu ortaya çıkararak dem Parti'ye oy verenlerin aslında ABD ye hizmet ettiklerini göstermek için yapıyor lütfen bu durumu anlamadan Devletin bel kemiğini kirmayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran, İsrail saldırısında kaç askerinin öldüğünü açıkladı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Tarih belli oldu! 14 saatlik yol 3 saate inecek!