Özgür Özel'den 'sokak' çağrısı: Bir milyon kişi meydana iner rejim değişir!

CHP lideri Özgür Özel, "Artık sokağa çıkmanın ve hakkını almanın zamanıdır. Bir milyon kişi meydana iner rejim değişir" dedi.

GİRİŞ 26.12.2024 14:35 GÜNCELLEME 26.12.2024 14:42
Bu Habere 1361 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sokak çağrılarından geri durmuyor. Özel, yerel seçimlerin hemen öncesinde bir programda yaptığı konuşmada, ihracı istenen teğmenlere destek için gençlerin yapacağı askerî darbeye teslim olacağını söylemişti.

Bugün ise milyonları sokağa dökme çağrısını yineleyen Özel, "Artık sokağa çıkmanın ve hakkını almanın zamanıdır. Bir milyon kişi meydana iner rejim değişir. Ben meydana inip rejim değiştirelim demiyorum. Biz meydana inelim rejim zaten değişecek. Bir milyon kişi inip de erken seçim mitingi yaptığında o sandığı bizden kaçıramazlar. Hedef belli: Bütün bir muhalefet." açıklamasında bulundu.

AK Parti'den CHP'li Yankı Bağcıoğlu'nun emekli askerleri sokağa çağırmasına tepkiAK Parti'den CHP'li Yankı Bağcıoğlu'nun emekli askerleri sokağa çağırmasına tepki

Özel, Halk TV'de gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel'in açıklaması şu şekilde:

"ARTIK SOKAĞA ÇIKMANIN VE HAKKINI ALMANIN ZAMANIDIR"

"Şu an içinde bulunduğumuz siyasetin bir şeye ihtiyacı var: 1980 sonrası toplumun mücadele azmini önce darbeciler kırdı, son 22 yıldır da bu iktidar toplumu sindirmeye çalışıyor. Artık cesaret göstermek lazım. Yerel seçimde ayağa kalktık ve seçimi aldık. Şimdi bu iktidarı değiştirmek için herkesin üzerine düşeni yapması lazım. Herkesi yapacağımız mitinglere davet ediyoruz. Artık sokağa çıkmanın ve hakkını almanın zamanıdır. Bir milyon kişi meydana iner rejim değişir. Ben meydana inip rejim değiştirelim demiyorum. Biz meydana inelim rejim zaten değişecek. Bir milyon kişi inip de erken seçim mitingi yaptığında o sandığı bizden kaçıramazlar. Hedef belli: bütün bir muhalefet."

TÜİK’ten Özgür Özel’e 'pinpon topu' cevabıTÜİK’ten Özgür Özel’e 'pinpon topu' cevabı

Özel'in Suriye ve Fetih Suresi hazımsızlığı!Özel'in Suriye ve Fetih Suresi hazımsızlığı!

CHP lideri Özgür Özel'den akla ziyan Özlem Gürses savunması: Devrik cümle kurduCHP lideri Özgür Özel'den akla ziyan Özlem Gürses savunması: Devrik cümle kurdu

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1361
  • gonyalı. 1 ay önce Şikayet Et
    aç tavuk rüyada kedini darı ambarında görürmüş
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Yunan denize dökülmemiş miydi?
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 1 ay önce Şikayet Et
    önce sen ciksana bier görelim boyunu
    Cevapla
  • aladdin 1 ay önce Şikayet Et
    erken seçim yapaılsa ne olur secımmı kazanacaksın neyine güvenıyor kapatisen yok beceri yok vizyon yok herkese hazıneden bır altın vermekle devlet yönetilmez bire cahil herif
    Cevapla
  • abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Biz de 3 milyon sokağa çıkarız. o zaman kaçacak delik ararsınız. sandıkta başarısız olanlar çareyi gayri meşruda görüyor. Haddinizi bildiririz. nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'de kriz patlak verdi: O koltukta oturmayın!
Başsavcıya hakaret etmişti! İmamoğlu hakkında iddianame düzenlendi