Muharrem İnce'nin dönüşünde yeni kriz! Ortalık karıştı, kapatacağı partinin borcu...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin eski partisi CHP'ye dönüşüyle ilgili süreçte ortalık karıştı. Memleket Partisi'nin 30 milyon TL'lik borcu CHP'ye dönüş yolunda krize sebep oldu...

GİRİŞ 06.02.2025 13:23 GÜNCELLEME 06.02.2025 13:24
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CHP'ye geri döneceği iddiaları siyaset gündemindeki yerini koruyordu.

Görüşmeler sürerken yeni bir gelişme yaşandı. 'Baba ocağı' dediği partiye dönmek isteyen İnce ile CHP arasında yapılan görüşmelerde bir borç krizi ortaya çıktı.

İNCE'NİN DÖNÜŞÜNDE KRİZ ÇIKTI

Buna göre Memleket Partisi yöneticileri, Parti Meclisi'nde oy birliği ile aldıkları karar gereği parti yöneticilerinin CHP’ye katılması ve partinin feshedilerek borç ve alacaklarıyla CHP’ye devri için Genel Başkan Muharrem İnce’ye tam yetki verdiklerini söyledi.

Alınan karardan sonra bazı CHP’lilerle görüşen Memleket Partililer, parti yöneticilerin tümünün CHP’ye katılmasını istedi.

30 MİLYON LİRALIK BORCUN DEVRİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Memleket Partililer, fesih kararından sonra borç ve alacaklarının da CHP’ye devredilmesi kararını hatırlattı.

Ancak Memleket Partisi'nin çeşitli kalemlerde 30 milyon lira borcu, görüşmeleri tıkadı.

CHP yönetimi, 30 milyon liralık borç bilgisini öğrendikten sonra Muharrem İnce ve parti yönetiminin CHP’ye katılabileceğini ancak borç ve alacakların devrini kabul etmeyeceklerini bildirdi.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • YALNIZ KURT 1 saat önce Şikayet Et
    pelin bakalim muharrem ne kadar borcun. var Muhammed borcunu öde öyle ğel
    Cevapla
  • 2247 1 saat önce Şikayet Et
    bu siyasetin işi gücü para hizmet diye bir sorunu yok oy verenler de ayni Allah ıslah eylesin
    Cevapla
  • GALATALI 2 saat önce Şikayet Et
    Atatürkün İş Bankasında ki hissesinden ödesinler... Sonuçta Atatürkçüler...
    Cevapla
  • hHüseyin 2 saat önce Şikayet Et
    CHP, Muarrem İNCE'yi ve Partisini SANATÇI Olarak Görürlerse her hangi bir Sorun Kalmaz. En Kısa Yoldan, Sn. Ekrem İMAMOĞLU 60.000.000,00TL göndererek Sn. İNCE'nin tüm Sorunlarını Çözmüş Olur.
    Cevapla
  • Yorumcu 2 saat önce Şikayet Et
    Demek ki borcu ödetmek icin CHP'ye katilacakmis. :)) Bu partinin hic üyesi yok mu? 30 kisi birer milyon verse borcu kapanir. Bu kadar mi fakirler..? Cok üzüldüm simdi(!).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu kez hedef Ancelotti değil! Arda Güler, Real Madrid'de bir ilki yaşadı
Şara geldi, kulisler hareketlendi! Sadece Türkiye'den istiyorlar, anlaşma an meselesi...