Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefon görüşmesinde, Türkiye ve Fransa ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

GİRİŞ 07.02.2025 20:35 GÜNCELLEME 07.02.2025 21:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; görüşmede Türkiye ile Fransa ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, iki ülke arasındaki diyaloğun artırılmasının ilişkilere olumlu katkılar sağlayacağını, Türkiye ile Fransa’nın savunma sanayii başta olmak üzere birçok alanda iş birliği potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

SURİYE VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği’nin Suriye’ye yönelik yaptırımları askıya almasının son derece isabetli olduğunu ve yeni dönemde bunların tamamen kaldırılmasının önemini belirtirken Türkiye’nin Suriye’ye yönelik desteğine aralıksız devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas ile İsrail arasındaki ateşkesin korunması ve kalıcı çözüm için çalışmalara başlanması gerektiğini ifade etti.

KAYNAK: AA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 10
  • Abdulhadi 53 dakika önce Şikayet Et
    Macron atip tuttu Reis kulagini cekti sonunda biat etti yahu macron sen kimsin Reis Erdoganla aşık atacaksin kefere
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 saat önce Şikayet Et
    NATO (Haçlı) ORDUSU !
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 1 saat önce Şikayet Et
    Suriye hızla ve süraatle normele dönmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Ekrem in hayali perişan bir Türk milleti
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Fransa her şeye Fransız olmaktan kurtulur da doğru yolu bulur.Abd ve Avrupa Savaşlaei başlamak üzere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisi, ABD başkanlık koltuğuna Elon Musk'ı oturttu! Trump'tan olay yanıt
Başkan Erdoğan'dan İmamoğlu'na çağrı: İspat et, bak Erdoğan ne yapıyor?