Saadet Partisi lideri Arıkan'dan, ABD Başkanı Trump'a tehdit mektubu: Aptal olma!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Filistinlileri Gazze'den çıkarma planları yapan ve Gazze'yi cehenneme çevireceğini söyleyen ABD Başkanı Trump'a tehdit mektubu yazdı. Arıkan, "Netanyahu'nun planlarına uyup aptal olma." dedi.

Saadet Partisi lideri Arıkan'dan, ABD Başkanı Trump'a tehdit mektubu: Aptal olma!
Saadet Partisi lideri Arıkan'dan, ABD Başkanı Trump'a tehdit mektubu: Aptal olma!
GİRİŞ 13.02.2025 18:39 GÜNCELLEME 13.02.2025 18:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Gazze'nin sahibi olacağını ve Filistinlileri Gazze'den çıkarma planlarına tüm dünyadan tepkiler sürerken Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Trump'a sürpriz bir mektup yazarak dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

Mahmut Arıkan

'VATAN TOPRAĞI İLE EMLAK ARASINI BİRBİRİNE KARIŞTIRMA'

Trump'a vatan toprağı ile emlak arsasını birbirine karıştırmaması uyarısında bulunan Arıkan, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Bay Başkan: Her zamanki hayalperestliğinle Gazzelileri başka ülkelere süreceğini ve Gazze'yi imara açacağını dikte ediyorsun. Vatan toprağı ile emlak arsasını birbirine karıştırma. Bu işler emlakçılık yapmaya benzemez. Gazze'yi, parayla satın alabileceğini sandığın Grönland'la ya da harita üzerinde adını değiştirdiğin Meksika Körfeziyle karıştırma. Senin tarih bilgin olmadığını biliyorum.

'İKİ SEÇENEĞİN VAR'

Hatırlatmak isterim; bu coğrafyaya cehennemi yaşatmaya gelmiş birçok kralın mezarı bile yok. İki seçeneğin var. Ya ateşkesi destekleyerek barış ve insanlıktan yana olacaksın, ya da bölgeyi daha büyük bir ateşe sürükleyerek kanlı bir katil olarak anılacaksın.

Donald Trump

'APTAL OLMA'

Koltuğunu çektiğin, Netanyahu'nun planlarına uyup aptal olma. Gazze'nin üzerinden ellerini çek! Eğer bölge tarihi ve emperyalizme karşı direniş konusunda bir bilgiye ihtiyacın olursa bizi ara."

Mektup, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne de iletildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Artık buna Reisin haddini bildirmesi lazım
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Hele şükür Saadet partisi yıllar sonra ilk defa İslam düşmanlarına karşı açıkça tepki koydu. Ak parti düşmanlığı her türlü düşmanı unutturmuştu.
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 3 saat önce Şikayet Et
    Mahmut Arıkan ismini bu güzel mektup ile duydum ve mutlu oldum. İnşaallah bu güzel sözlerden sonra gidip CHP ile kolkola girip seçim şampanyaları patlatmazsınız.
    Cevapla
  • Mehmet 3 saat önce Şikayet Et
    Helal olsun sana yiğit
    Cevapla
  • Yerinde 4 saat önce Şikayet Et
    Saadeti zerre sevmem de, mektup gayet güzel. Zira, zalim kendi dilinde konuşulursa anlar. Başka türlü anlamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş ve Bingöl'den peş peşe kahreden haberler! Çok sayıda ölü ve yaralı var!
Ronaldo 40 yaşında para basıyor! Messi'ye fark attı