Dışişleri'nden Gazze açıklaması: İmar planının kabul edilmesi memnuniyet verici

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Arap Ligi Zirvesi'nde Gazze'nin yeniden imarı planının kabul edilmesi memnuniyet verici. Gazze'nin yeniden imarı ve Filistinlilerin topraklarında yaşaması girişimlerini destekliyoruz" denildi.

GİRİŞ 05.03.2025 16:13 GÜNCELLEME 05.03.2025 16:58
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanlığı, Arap Ligi Zirvesi'nde Gazze'nin yeniden imarı planının kabul edilmesinin memnuniyet verici olduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Gazze'nin yeniden imarı ve Filistinlilerin topraklarında yaşaması girişimlerini destekliyoruz" denildi.

Arap Birliği'nden son dakika Gazze kararı! Anlaşma sağlandıArap Birliği'nden son dakika Gazze kararı! Anlaşma sağlandı

ARAP LİGİ'NİN KARARI

Arap LİGİ Zirvesinde Gazze'nin yeniden yapılandırılması ile ilgili taslak metin üzerinde anlaşma sağlandı.

Mısır'ın hazırladığı plana göre Gazze'nin yeniden yapılandırılması için 53 milyar dolara ihtiyaç var.

Arap Birliğinden tüm dünyaya son dakika Gazze duyurusu! Trump'a kötü haberArap Birliğinden tüm dünyaya son dakika Gazze duyurusu! Trump'a kötü haber

FİLİSTİN'İN TÜM BÖLGELERİNDE SEÇİME GİDİLECEK

Gazze'de 4.5 yıl sürecek iki aşamada toplam 400 bin konut ve havalimanı inşa edilecek. Uygun koşullar oluşunca Filistin'in tüm bölgelerinde seçime gidilecek.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • aaa 3 saat önce Şikayet Et
    Israil savas suclusu tazminat odemeli hem can hem mal kaybi icin hem de yasattiklari tum uzuntuler ve gerginlikler icin
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    İsrail ve destekçileri savaş tazminatı vermeyecek mi hani Lahey de ki savaş suçu davası ne oldu,İsrail ve destekçilerinin yaptıkları yanlarına kâr mı kalacak.
    Cevapla
  • enver 3 saat önce Şikayet Et
    itrailden para istenmeyecek galiba. yaptıkları yanına mı kalacak...
    Cevapla
  • zahid 4 saat önce Şikayet Et
    devlet maddi manevi desteklemeli bu bizimde borcumuz
    Cevapla
  • Zan çünkü 5 saat önce Şikayet Et
    Filistinde TEK GEÇECEĞİM her anlamda mükemmel YAHYA SİNVAR vardı oda şehit oldu.AYRICA dikkatimi çeken filistinde şehit olan liderler şehit olmadan önce mutlaka birileri ile görüştükten kısa süre sonra şehit oldu.EN SON ŞEHİT OLAN liderden önce haberiokudum (görüşmeyi) kendi kendime dedimki 1 haftaya şehit ederler.görüşmeden sonra dediğim oldu şehit oldu.kimle görüştüler? Onu söylemeyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdurrahim Albayrak'tan Okan Buruk çağrısı!
Yunan basınının hedefi o ülke oldu! Türkiye'ye dost olan AB ülkelerine ateş püskürttü