Gürsel Tekin parti kuruyor! Partinin adı belli oldu! Kılıçdaroğlu açıklaması
Geçtiğimiz yıl CHP'den istifa eden, partinin eski genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin, parti kuracağını açıkladı. Tekin ayrıca Kılıçdaroğlu'nu da davet ettiğini söyledi.
CHP'de genel başkan yardımcısı, genel sekreter ve milletvekili olarak uzun yıllar görev yapan ve 2024'ün şubat ayında partisinden istifa eden Gürsel Tekin, yeni bir parti kuruyor.
Partinin adının "Kararsızlar Partisi" olacağı belirtiliyor.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gürsel Tekin, "Türkiye’nin umudunu yeniden yeşertecek, kararsızlığa mecbur bırakılan milyonların sesi olacak bir hareket doğuyor." dedi.
KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI: KABUL ETMEDİ
Sözcü Gazetesi'ne de konuşan Gürsel Tekin, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kuracağı partiyle ilgisi olmadığını vurguladı.
Gürsel Tekin, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da yeni partisine davet ettiğini, ancak Kılıçdaroğlu’nun bu teklife olumsuz yanıt verdiğini belirtti. "Sayın Kılıçdaroğlu benim çok kıymet verdiğim bir liderdir. Ancak şu an için siyasi planlarımız farklı," şeklinde konuştu.
-
Vatandaş 4 gün önce Şikayet EtHalk çalmayan parti istiyorsBeğen
-
Cafer 4 gün önce Şikayet EtBoşa kuruyor solcular CHP başka partiye oy verip bölünmez bundan önceki kurulanlarda bir varlık gösteremedi örnekleri var hepsi silinip gitti.Beğen
-
selim66 4 gün önce Şikayet Etkarar verirken nasıl vereceksiniz neye karara verdiğinize kararsızlar :):):):):):):Beğen
-
2247 4 gün önce Şikayet Etchpe den bu ülkeye ne fayda sagladiki ayrılanlar dan fayda gelsin hepsi kendi çıkarları için arayış içinde Allah bunlara fırsat vermesin ama ne yapsalar boşBeğen Toplam 2 beğeni
-
misafir hhv 4 gün önce Şikayet Eteğri yada doğru ol,ama asla kararsız olma.1 haftası dolmadan kendi kendine kapanır. kararsızlık mış tövbe estağfurullah.Beğen Toplam 1 beğeni