Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırrı Süreyya Önder için 'geçmiş olsun' telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat geçiren TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in kızı Ceren Önder ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.
DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, dün gece saatlerinde İstanbul'da geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DNA GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Önder'in kızı Ceren Önder ile dün gece ve bugün telefonda görüştü.
Önder için geçmiş olsun dileğinde bulunan Erdoğan, süreci yakından takip ettiğini belirtti.
AMELİYAT 10 SAAT SÜRDÜ
Ana aort damarında boydan boya yırtılma meydana geldiği belirlenen Önder, 23.54'te ameliyata alınmıştı.
Önder, yaklaşık 10 saat saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alınan DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder için DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI
Geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, Önder’in sağlık durumunun yakından takip edildiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Önder'in sağlık durumunu öğrenmek için yetkilileri aradığı öğrenildi.
"TÜRKİYE'NİN EN İYİ DOKTORLARI BULUNUYOR"
Buldan, görüşmelerinde Erdoğan’ın ayrıca, Sırrı Süreyya Önder’in ameliyatına giren ekipte Türkiye’nin en iyi doktorlarının bulunduğunu ve emin ellerde olduğunu belirttiğini aktardı.
-
Misafir 16 saat önce Şikayet Etbariş isteyen bir insan hepimiz kardeşiz Allah acil şifalar versin inşallahBeğen Toplam 8 beğeni
-
İbrahim 16 saat önce Şikayet EtAllah şifa versin inşaallahBeğen Toplam 3 beğeni
-
Oldu olacak 16 saat önce Şikayet EtAllah T.S.K.'ne güç ve kudret versin. Daima muzaffer eylesin.Beğen Toplam 9 beğeni
-
Misafir1 17 saat önce Şikayet EtRabbim şafii ismiyle acil şifalar versin değerli adamBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 18 saat önce Şikayet EtAllah acil şifalar versin insallahBeğen Toplam 5 beğeni