Erbakan, Kuveyt resepsiyonuna katıldı

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Abdullah el Duveyk, Kuveyt'in Milli Günü ve Kurtuluş Günü'nün yıldönümleri vesilesiyle Sheraton Otel'de bir resepsiyon verdi.

Erbakan, Kuveyt resepsiyonuna katıldı
Erbakan, Kuveyt resepsiyonuna katıldı
GİRİŞ 25.02.2009 23:00 GÜNCELLEME 25.02.2009 23:00
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Resepsiyona aralarında eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın da olduğu çok sayıda davetli katıldı. Büyükelçi el Duveyk tarafından otelin dışında karşılanan Erbakan, el Duveyk ve Saadet Partisi'nin eski Genel Başkanı Recai Kutan'la sohbet etti. Sohbete bir süre sonra Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz da katıldı.

Resepsiyona hükümeti temsilen katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Türkiye'nin İran' la ABD arasında arabuluculuk yapma ihtimaliyle ilgili olarak, talep gelmesi durumunda böyle bir rol oynamaktan kaçınmayacaklarını dile getirdi.

Kuveyt, Irak işgalinden kurtulduğu 26 Şubat'ı Kurtuluş Günü olarak kutluyor. Saddam yönetimi altındaki Irak'ın ülkelerini işgali sırasında Türkiye'nin kendilerine verdiği desteği unutmadıklarını hatırlatan Kuveyt Büyükelçisi Abdullah el Duveyk, iki ülke arasında artan ekonomik ilişkilere dikkat çekti.

cha

YORUMLAR 14
  • yahya aktaş 15 yıl önce Şikayet Et
    yüzyılın lideri. muhterem hocam bu milletin ufkunu açtı,bahtını açtı 200 yıldır uyuyan bir milleti uyandırdı. belki dilediği herşeyi yapamadı imkan vermediler ama zeminini hazırladı. hocamın bu gayretleri olmasaydı. bu gün akp iktidarı olmazdı. ülke yönetimi eski tas eski tarak devam ederdi. artık önümüz açılıyor. büyük türkiye kuruluyor. hep senin sayende hocam allah razı olsun. ömrün uzun olsun
    Cevapla
  • hayri durmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    boynuz kulağı geçmiş. akp militanları militanlıkta milli görüşçüleri çoktan geçmiş
    Cevapla
  • Antiduzen 15 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz Savunan Adam. Hocam senin yapmak istediğini yaban anladı Şaban anlayamadı Allah basımızdan eksık etmesın seni seviyoruz Savunan adam kim ne derse desin biz aldırmayız... (Erbakan döneminde mücahit olduk akp de seçimlerde müşahit olduk şimdi ise mütahit olduk herşeye müsait olduk)
    Cevapla
  • m.a.c 15 yıl önce Şikayet Et
    !!!!!!. Bu millet erbakan hocayi haketmiyor kardesim birakin bosuna tartismayi hakedildiginle yonetilirsin bizler bunu hakettik mevlam bunu verdi basimiza.sabir Ve dua ile
    Cevapla
  • kenan öz 15 yıl önce Şikayet Et
    İleri görüşlülük... Erbakan enteresan bi insan. Eski videolarını sık sık izlerim, söyledikleri oluyor. Bu gaybı bilmek değil -haşa-. İleri görüşlülük diye addediyorum. Çünkü, BOP için yapılan tüm çalışmalar buna en büyük delil. Afganistan, Irak.. Seviyorum bu insanı yahu :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 'Soruşturma' iddialarına yanıt: Alçakça bir yalan
Kadın polisi şehit etmişti! Yunus Emre Geçti sosyal medya paylaşımları olay oldu