Bahçeli'nin bu hareketi MHP'yi oturttu!

Erdoğan'ın konuşması sırasında CHP'liler Meclis'i terketmişti. Bu sırada MHP'li vekili Faruk Bal da Bahçeli'nin yanına gelmişti ki MHP liderinin bir hareketi ile yerine geçti ve MHP de CHP'nin durumuna düşmedi.

GİRİŞ 14.11.2009 01:45 GÜNCELLEME 07.09.2017 00:29
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Ferhat ESNEK'in haberi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ın söz almasıyla birlikte özellikle CHP sıralarından sataşmalar had safhaya çıktı.

Konu şehitlere geldi ve Erdoğan 'Şehitler üzerinden prim yapmak isteyenler var' dedi. Bu sırada CHP lideri Baykal ve grubu Meclis Genel Kurulu'nu terketti.

Konuşmasına devam eden Erdoğan MHP'yi de hedef alan açıklamalara gelince bu kez MHP sıralarından tepkiler gelmeye başladı.

Arka sıralarda oturan MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Genel Başkan Bahçeli'nin yayına kadar gelerek 'Başkanım biz de çıkalım mı?' teklifi sundu.

Bahçeli el işaretiyle 'Geç otur yerine' dercesine  tek bir söz bile etmeden Bal'ı yerine yolladı ve Erdoğan'ı sözleri bitinceye kadar dinledi.

İşte Meclis'te yaşanan ve gözlerden kaçan o görüntüler <>>

kullan

HABER 7

YORUMLAR 124
  • mustafa mersin 14 yıl önce Şikayet Et
    Editör?. Editör, bu gece iki farklı haberde yorum yaptım ancak yayınlamadınız. içinde hakaret vesaire kurallara aykırı birşeyde yoktu. Saat geçte aceba çalışanları mı yok yorumu inceleyip yayınlayamadılar mı dedim benden sonra yorum yapanları da yayınlamışsınız? Benim yorumlarım neden yayınlanmıyor aceba? Sakın bana kalkıp sayın kullanıcı kuralları okuyun demeyin. Kurallara aykırı birşey yok varsa yorumumu yayınlayıp aykırı şeyi belirtin!!! Haber7 de son zamanlarda bir kıvraklık seziyorum ama Allah hayır etsin...
    Cevapla
  • abbas özcan 14 yıl önce Şikayet Et
    editör. sen benim yazdıgım hicbir yorumu yayınlamıyorsun bana gıcıkmısın yahu? yoksa baska bişimi var ben mi yazamıyorum.ne olayı anlıyamadım. illa hükümet yanlısımı yorum yapmalıyım he lütfen acıkla
    Cevapla
  • gökhan yondemir 14 yıl önce Şikayet Et
    KAN TİCARETİ YAPAN TÜCCAR YARASALAR.... Kanlı lale devriniz bitiyor diyemi bu haykırış...Neye karşı çıkıyosunuz akan kan kadar oyunuz gidecek diyemi...Otobüs tepesinden ip atan sayın vekil neden koltukta otururken atmadın o ipi yoksa o ip elini kolunu bağlamışmıydı...O zamanlar süt dökmüş kedi gibiydiniz koltuğun rahatlığındandı galiba...MaaşALLAH şimdi sesiniz fazla çıkıyor neden yoksa koltuk korkusumu başladı köşeye sıkışmış kedi gibi oldunuz...Genç delikanlılara saydırdığınız 9 ışığı birazda siz sayın bakalım sayın milliyetçi lider....
    Cevapla
  • ali kara 14 yıl önce Şikayet Et
    ne safsınız. hala insanlar açılımı türk, kürt kardeşliği diye yutturmaya çalışıyor.kürtler ile türkler zaten kardeş açılıma ne gerek var. barış için gerekli diyorlar,unutmayın türk-kürt savaşı yok.onun için zaten türkler ile kürtler barış içinde.pkk ile savaş var,barış olursa pkk ile olacak.açılım,kürtleri pkk lı olarak gösterir.bu da çok tehlikeli,kürtlerin çoğunluğu pkk ya karşıdır.açılımla insanların arası açılıyor,dikkat edelim.
    Cevapla
  • hakan doğan 14 yıl önce Şikayet Et
    MİLLET AÇ VE SEFİL DÜŞMÜŞTÜR. Karnı toklar elbette savunacak patronlarını.. ama bu millet bu kadar ciddi bir açlık çekerken, pkk açılımı karnını doyurmayacak bu milletin... halk bunu anladı... Bekleyin seçimleri... işte ozaman görürsünün tüm gerçekleri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İngiltere'nin Yemen'i Tomahawk füzeleriyle vurduğu anlar
Merve’nin öldüğü olayda katilin annesinden skandal sözler: 'İyi ki yapmışlar'