Türk gidince DTP'nin tabelası da söküldü VİDEO

Anayasa Mahkemesi'nin, hakkında kapatma kararı verdiği Demokratik Toplum Partisi (DTP)'nin Ankara Genel Merkezi'ndeki parti tabelası söküldü.

GİRİŞ 13.12.2009 18:20 GÜNCELLEME 13.12.2009 18:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Anayasa Mahkemesi'nin, hakkında kapatma kararı verdiği Demokratik Toplum Partisi (DTP)'nin Ankara Genel Merkezi'ndeki parti tabelası söküldü.

Partinin kapatılması yönündeki Anayasa Mahkemesi kararı, öğle saatlerinde DTP Genel Merkezi'ne ulaştı. Kararın ulaşmasının ardından partide bulunan milletvekilleri ve eski Genel Başkan Ahmet Türk parti genel merkezinden ayrıldılar.

Türk'ün ayrılmasının ardından, parti görevlileri tarafından, genel merkez girişinde bulunan ışıklı tabela söküldü. Parti çalışanları tabelayı, sökerken kırdılar. Kırılan tabela ise söküldükten sonra binanın yan tarafına konuldu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • Nihat KAÇAN 14 yıl önce Şikayet Et
    DTP Kapandı peki şimdi ne olacak. En başta video da dtp nin tabelasını ayağının altına alan o kişiyi kınıyorum. Sonrada şunu ekliyorum. Ne olursa olsun inşallah artık masum insanlar zarar görmesin. Çok oyunlar oynanıyor milletimizin üstüne. haber7 sitesinde bile bi dünya oyuncu var ( yorumcuların arasından)
    Cevapla
  • eyüp bulut 14 yıl önce Şikayet Et
    elmacı güzeli el malı rumuzluya. Kürtler hakkında söylediklerin hiç hoş değil. bi de çok cahilsin. köyleri askerin boşalttığını devlet bile kabul edip tazminat ödüyor. ergenekonun korucularla birlikte faiili mechul cinayetler işlediği, toplu mezarlara cesetler doldurduğu mahkemelere yansıdı. elmacı güzeli, mızrak çuvala sığmıyor artık. ülkenin rantını yiyenler Türkleri de Kürtleri de sevmiyor. emin ol. bizi birbirimize bağlayan din bağını güçlendirelim. çünkü yeniçeri nesli olan rantçılar dine de karşı.
    Cevapla
  • ELMALI ELMALI 14 yıl önce Şikayet Et
    okyun 3. kalmadı artık birlik olun ayrımcılığın kralını siz yapıyorsunuz.kardeşim bacım anam abim ne diyelim size artık anlamıyorum canım diyoruz canınız çıksın der gibi hareket ediyorsunuz ayıpm artık ya yapmayın bundan sonra yazaklarıma editör izin vermeyeceğini için yazmıyorum artık ama şunu bilinki artık eşek terli artık yemezler artık yapmayın tamam mı akıllı olun ALLAHIMA HAMD OLSUN diyin tuhaf şeyler istemeyin alamazsınız. MUHABBETLE .
    Cevapla
  • ELMALI ELMALI 14 yıl önce Şikayet Et
    okuyun 2. sözde o köyleri benim şanlı ve destansı türk askeri basmış da öldürmüşde pkk nın üstüne atmışlar alışıla gelmiş kandırmalara maruz gelmiler bu kürtler çok uyanık görünmekle beraber çok saf kalpliler gibi görünürler ama nafile yemezler.akıllanın artı çalışın ülkemiz için çalışın çoluğunuz çocuğunuz için dağda ne var ya delimisiniz divanemisiniz yok sa nesiniz ya yapmayın böle böle bir yere varamazsınız yılardır ezildik çile çektik falan filan laflarıyla bunlara izin verdiniz. uf ya yeter artık sabrımız
    Cevapla
  • ahmet ocak 14 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH. PKK partisi de ebedi hüsrana uğrar inşallah Dilerim ALLAH tan tez zamanda darmadağan olurlar.buradan kürt kökenli vatandaşlar a sesleniyorum ALLAH rızası için ne olur oyunlara gelmeyelim tahriklere kapılmayalım PKK her zaman kalleştir DTP hiç bir zaman sizin temsilcisi olmadı olamaz ancak sizden geçinirler ne olur gerçekleri görün ona göre hareket edin. unutmayın bu ülkede hepimiz kardeşiz bölüçülüğe prim vermeyelim ALLAH bizlere öteki dünyada kimliğimizle değil imanımıza ve amelimize bakarak hüküm verecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji il il uyardı: Metrekareye tam 100 kg yağmur düşecek
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi