Kılıçdaroğlu'nun sürpriz buluşması
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski devlet bakanlarından ABD'deki düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsünün küresel ekonomi ve kalkınmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Derviş ile İstanbul'da görüştü.
Alınan bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen programa katılmak için Kahramanmaraş'a gitmek üzere saat 06.45 sıralarında Atatürk Havalimanı'na geldi. Ancak hava muhalefeti nedeniyle uçağı kalkmadığı için CHP lideri, Kahramanmaraş'a gidemedi.
Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nda Türkiye'ye gelen Kemal Derviş ile karşılaştı. Atatürk Havalimanı VIP salonunda bir araya gelen Kılıçdaroğlu ile Derviş, yaklaşık 45 dakika görüştü. Kılıçdaroğlu ve Derviş'in, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmelere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları belirtildi.
MARAŞ PROGRAMI ERTELENDİ
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'dan bu sabah Kahramanmaraş'a gelecek olan tarifeli uçağın hava muhalefeti nedeniyle kalkamadığını söyledi.
Özbolat, bu nedenle Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'a gelemediğini belirterek, kendisiyle görüştüklerini ve programın ertelendiğini bildirdi.
Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla toplantı yaptıktan sonra partisinin İl Başkanlığını ziyaret edecek, ardından Pazarcık ilçesinde ve Narlı beldesinde çeşitli temaslarda bulunacaktı.
-
ZEKİ AĞAÇDAN 14 yıl önce Şikayet Etİcazet ve kuvvet. Kadrolaşma sızma diye bağırmanıza rağmen öyle bişey olmadığını aslında biliyorsunuz ama bu derwiş.ten nasılki 2001.de Türkiye.ye hayır gelmedi 2011.de .de gelmez bunlar dindenden bii haber derwişlerde. ondannnnBeğen
-
ZEKİ AĞAÇDAN 14 yıl önce Şikayet Eticazet nerden alınır ??? USA. Yeni aynı şey Ülkeyi yönetmek için cumhuriyeti uygulamak için Cumhura.mı gidilir yoksa mister Derwiş.emi syn kılıçoğlu halaa çözemediniz basit problemi türban konusunda bile takiye yaptığınız gün gibi aşikardır çünkü biraz olsun anladınızki bu mahallede salyangoz satıcıları artık Başbakan Cumhurbaşkanı olamayacak o zaman takiye dediniz ama bu kezde akşaçlılardan veto yediniz öyle değilmi...Beğen