Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye, 'tavır' desteği

MHP'yi sarsan son kaset iddiaları şu ana kadar 5 ismin istifa etmesine neden oldu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bahçeli'ye destek verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye, 'tavır' desteği
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye, 'tavır' desteği
GİRİŞ 21.05.2011 12:39 GÜNCELLEME 21.05.2011 12:39
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

MHP'deki kaset iddialarını değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bahçeli'nin tavrı doğruydu. Şantajlara boyun eğmemek gerekir" diye konuştu.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 14
  • Selim Akkale 13 yıl önce Şikayet Et
    Kasetlerin Bir Mağdurları, Birde Kılıçdaroğlu gibi Müstefidleri Vardır !!!. Kasetle gelen Başkan !!! Kasetlerle gidecek gibi durana güya destek vermiş !!! Hayatı Palavra !!! Hayatı Boş Beleş !!! Hayatı Yalan !!! Hayatı İftira !!! Hayatı Şaibe !!! Hayatı Skandal olanlar Ülke İdaresine Talipler !!! Hey Ya Rabbim !!! Gülermisin ??? Ağlarmısın ??? :::)))
    Cevapla
  • abdullah erol 13 yıl önce Şikayet Et
    İçinden Seviniyor. MHP'nin meclise girmemesi en çok CHP'nin işine yarar. Timsah gözyaşları dökmenin anlamı ne?
    Cevapla
  • HASAN 13 yıl önce Şikayet Et
    HEPBERABER ARAŞTIRALIM DOATLAR.... chp-mhp-ap-dsp-msp.zamanındaki bu partileri sadece birtek odak birtek görüş ve TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ele geçirmek isteyen kirli odaklar kurmuştur,diyorum ve ekliyorum. RAHMETLİ ALPARSLAN TÜRKEŞİN tırnaklarını neden çektiler ona neden işkence yaptılar,işe uyandığı için demireli erbakan hocayı neden öldüremediler,çünki onlara lazımdı işlerine yarayacaklardı.RAHMETLİ ERBAKAN HOCAMIZ o misyonu yani islami vizyonu devam ettirmeliydi en güzel idare eden oydu ve dalaşılacak kişiydi,RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT,oda son zamanlarda uyandı işe ama gücü yetmedi,uyandığı tarihide yazayım.1975,hepberaber araştıralım,anvatan partisi silindi,neden? çünki onlar kurmamıştı,AK PARTİYİ YIKMAYA SİLMEYE ÇALIŞIYORLAR,NEDEN? ÇÜNKİ ONLAR KURMADI.HAKSIZMIYM DOSTLAR,DAHA YAZILACAK KONUŞULACAK ÇOK ŞEYLER VAR ÇOOOOOOK.....
    Cevapla
  • Tatar Kemal 13 yıl önce Şikayet Et
    önemli olan halkın tavrı.... 12 hazirana az kaldı. bu halk chp-mhp şer ortaklığına hakkettği tavrı sandıkta gösterecektir. milletin namusuyla oynayanlara hakkettikleri ders verilecektir.
    Cevapla
  • Eracun 13 yıl önce Şikayet Et
    O ZAMAN BAYKAL YANLIŞ YAPTI. madem ki santaja boyun eğmemek lazım, neden genel başkanına sahip cıkmadın, çakallık yapıp hemen fırsattan istifade edip genel başkanlık için aday oldun.. cok merak ediyorum kılıçdaroğlu yaşamı boyunca hiç doğru bir sözü oldu muuu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşa domuz eti yediren firma belli oldu! Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü
Başıboş köpek protokolü tedirgin etti! Dron kovalamaya çalıştı