Kasedi çıkan MHP'lilere kadınlar sorulacak!

“Kaset depremi” soruşturmasında kabul etmeleri durumunda hem MHP’lilerin hem de mağdur kadınların ifadesine başvurulabilecek, olayla ilgileri araştırılacak

Kasedi çıkan MHP'lilere kadınlar sorulacak!
Kasedi çıkan MHP'lilere kadınlar sorulacak!
GİRİŞ 23.05.2011 10:52 GÜNCELLEME 23.05.2011 10:52
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

MHP’de, Başkanlık Divanı üyesi 6 ismin önceki gün istifa etmesine ve seçim sürecinde istifa eden üst düzey yönetici sayısının 10’a yükselmesine yol açan görüntülerin yüklendiği adres ABD çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görüntülerin ABD’den yüklendiği sonucuna ulaştı. Savcılık, önceki görüntülerin ise yine ABD ve Portekiz’den yüklendiğini belirlemişti. Bu ülkelerden görüntüleri kimin yüklediği konusunda adli yardım istenmesi bekleniyor. Ancak CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’la ilgili görüntülerin kaynağı konusunda ABD’den 1 yılı aşkın süredir yanıt gelmemesi, bu soruşturmanın da kısa sürede sonuca bağlanamayacağı yorumlarına neden oluyor.

Milliyet'in haberine göre, MHP’de, Başkanlık Divanı üyesi 6 ismin önceki gün istifa etmesine ve seçim sürecinde istifa eden üst düzey yönetici sayısının 10’a yükselmesine yol açan görüntülerin yüklendiği adres ABD çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görüntülerin ABD’den yüklendiği sonucuna ulaştı. Savcılık, önceki görüntülerin ise yine ABD ve Portekiz’den yüklendiğini belirlemişti. Bu ülkelerden görüntüleri kimin yüklediği konusunda adli yardım istenmesi bekleniyor. Ancak CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’la ilgili görüntülerin kaynağı konusunda ABD’den 1 yılı aşkın süredir yanıt gelmemesi, bu soruşturmanın da kısa sürede sonuca bağlanamayacağı yorumlarına neden oluyor.

MHP’lilere sorulacak
Uzmanlar, sitelere yüklenen görüntülerin, mekana önceden girilerek, elektrik priz, buvat ya da lambalara kamera yerleştirilmesiyle çekildiği noktasında birleşti. Uzmanlar, organize bir eylemde bulunulmadan bu netlikte görüntü elde edilemeyeceğine işaret ediyor. Savcılığın, bu nedenle mağdur MHP’lilere “Savcılık soruşturmasına yardımcı olacak mısınız, bilgi verecek misiniz?” diye sorması bekleniyor. Suç duyurusunda bulunan MHP’liler bilgi vermeyi kabul ederse, savcılığın, görüntülerin çekildiği adresi, görüntülerdeki kişileri, bu mekana girip çıkanları soracağı belirtiliyor. Savcılığın, ismi bildirilen kişilerin telefon kayıtlarını, bölgedeki güvenlik kameralarının geçmişe ilişkin görüntülerini araştırarak bir sonuca ulaşmayı amaçladığı kaydediliyor. Savcılığın, bu kapsamda, MHP’lilerin isimlerini bildirmeleri halinde, görüntülerdeki kadınların da ifadelerine başvuracağı ifade ediliyor. MHP’liler bilgi vermeyi reddederse savcılığın  kısa vadede yol alamayacağı belirtiliyor.

Akşam

YORUMLAR 26
  • Selim Akkale 13 yıl önce Şikayet Et
    İSTEYEN İNADINA MHP DESİN, İSTEYEN DEMESİN !!! ÖNEMLİ OLAN BİR PARTİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU BU HALDİR !!!. Şimdi diyorlar ki, Mhp barajı geçmesin diye yapıyorlar ! Haydi geçsin kardeşim ! Geçsin ! Hatta Chp ile de Koalisyon kursun ! Peki sonra ? Bakın bir partiden bir yada iki çürük yumurta çıkabilir ! İstisna dersiniz ! Partiyi bağlamaz dersiniz ! Bütün Partiyi lekelemeyin dersiniz ! Dersiniz oğlu dersiniz ! Ama bir partinin başkanlık divanını düşünün ki 3/2 si Uçkurundan avlanmışlar !!! Bu parti tek başına İktidar da olsa, koalisyona da girse bu adamlar Bakan olacaktı ! Bunlardan teki D.B. eski diplomat ! Muhtemelen Dışişleri Bakanı bu olacaktı ! Teki Kadın ve Aileden sorumlu Gn.Bşk.Yrd.cısı ! Muhtemelen Kadın ve Aileden sorumlu Bakan da o olacaktı ! Peki bu kasetler olmayacakmıydı ? Derin Devlet ve Derin Çeteler boşmu duracaktı ? Haydi onlar boş durdular ! Cem Uzan gibiler ve Medya boşmu duracaktı ? Yabancı İstihbarat Örgütleri boşmu duracaktı ? Memleketin ve Milletin VERİLMİŞ SADAKASI varmış ! Cenâb-ı Allah bu Millete acıdıda bunları Millet gördü !!! Bunlar İktidar olsaydı bitmiştik !!!
    Cevapla
  • ibrahim Ertekin 13 yıl önce Şikayet Et
    Kasetçiler bulunsun, oyun bozulsun. Bence kaseti çıkan Mhp liler ve hatta Bahçeli bu işi kimin yaptığını biliyor.Ama söyleyemiyor.Söylerse Suçsuz insanlara saldırarak ve mağdur rolü oynayarak elde ettikleri oylar ne olacak.İş tersine dönecek onlar bunu çok iyi biliyor.Başbakanımızın yerine olsam ne yapar ne eder kaseti çeken ve yayınlaryanları buldururum.Saygılar
    Cevapla
  • Murat UZUNÖZ 13 yıl önce Şikayet Et
    Bozkurtun Nefesi :). Meğer şimdiye kadar BOZKURTUN NEFESİ kimlerin ensesindeymiş... Seçimden sonra ki niyetlerine bakacak olursanız, Seçimi kazanırlarsa(!)AKP'nin vay haline...
    Cevapla
  • mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar yanlış yaptı anladık. bu görüntüler ne kadar mide bulandırıcı ise ,akp zihniyetinin yaptığı yorumlarda o kadar mide bulandırıcı..hükümet kimin çektiğini biliyor,ama söylemiyor..hükümet yaptı kimse demiyor zaten, ama hükümet kimin yaptığını biliyor..
    Cevapla
  • kenan coşkun 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş çözülmez.. sayın arkadaşlar bu kaset olayı çözülmez ve çözmeyede gerek yok artık.bu pisliği daha fazla karıştırıp etrafı iyice kokutmayada gerek yok.çünkü kasette olanlar kim diyecekki ben bu kadınla veya bu erkekle bu fiili işledim.o da olmayacak gibi birşey herkesin bu işi kapatması daha insani bir iş olur.selam ve saygılar biz yorumcularda daha fazla çiğ et meyeyelim.bilmem anlata bildimmi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail teröristi küçük kızı boynundan vurdu!
Meclis'te 'İsrail tehdidi' kapalı oturumu: Tutanaklar 10 yıl sonra yayımlanabilecek