Kasetlerin arkasında bir MHP'li iddiası

Kaset depremini önceden bilen isim olarak dikkatleri çeken eski Milletvekili Diker yeni bir iddia daha ortaya attı. Diker'e göre kasetlerin arkasından bir MHP'li çıkabilir.

Kasetlerin arkasında bir MHP'li iddiası
Kasetlerin arkasında bir MHP'li iddiası
GİRİŞ 23.05.2011 13:25 GÜNCELLEME 23.05.2011 13:25
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

MHP'deki ilk kaset skandalından sonra “8 kişinin daha kaseti var” açıklaması yapan eski DYP Milletvekili Tevfik Diker çok çarpıcı bir iddia daha ortaya attı. Diker, üç kaset daha çıkabilir dedi ve görüntülerin kaydedilemesi ve yayınlanmasının arkasından MHP'li bir yöneticinin olabileceğine işaret etti.

Diker'in ifadeleri şöyle: “Hakkında kaset olduğu iddia edilen 5 genel başkan yardımcısından ikisinin hakkındaki yayınlanmayan kasetin çekildiği mekan ve bu iki kişinin katıldığı toplantı ile ilgili MHP’li bir yöneticinin ismi yakında kamuoyuna yansıyabilir. MHP yöneticisinin genel başkan yardımcılarının senin olduğu bir yerde kasetleri çekiliyor, kayda giriliyor. Ama o toplantı ile ilgili düzenleyici sensin. Kasetleri olduğu söylenen isimleri Bahçeli’ye iletmek istedim ama benle konuşmadı. Demek ki kendisi de o isimleri biliyor.”

Öte yandan Tefik Diker bu akşam saat 20.00'da Ülke’de, Bugün Programında Ersoy Dede’ye konuşacak. Diker MHP’deki kaset depremine açıklık getiriyor. Yeni kasetler yolda mı? İstifaların ardından MHP şimdi ne yapacak? Kasetlerin arkasındaki gizli güçler kim? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00’de Ersoy Dede’nin sunduğu Ülke’de Bugün Programında.

Proramı aynı anda Haber 7.com'dan da canlı olarak takip edebilirsiniz.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 25
  • Hürkan Küksar 13 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatli ollaım.... Mhpye açılmış sanal medyatik bir savaş var.Ülküdaşlar çok dikkatli ollaım bu tarz oıyunlara gelmeyelim
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    PEKİ YA KASETLE GELEN CHP GENEL BAŞKANININ DİYET ÖDEMESİ Mİ BUGÜNKÜ ÖZERKLİK İSTEĞİ?. Çok karanlık oyunlar bunlar. Çünkü aylardır kartel medya içinden hiç beklenmeyen isimler bölünmeyi, özerkliği yazmaya, savunmaya başlamışlardı. Peki yeni Chp neler yapıyor bir şöyle bakıp düşündük mü? 1. Şu an Avrupa Pkk kadrolarını yöneten Zübeyir Aydar ve diğer Hadeplileri Deniz Baykal ve ekibi Shp ile meclise taşımıştı 2. Chp Diyarbakır il teşkilatı bebek katili ev hapsine çıksın biz bakarız demişlerdi 3. Chp, Pkk için kepenk kapadı 4. Kılıçdar Pkk için genel af istedi 5. Şimdi de bölge için özerklik istediler.. Bunlar çok karanlık oyunlar arkadaşlar, bunları konuşalım.
    Cevapla
  • ibrahim Ertekin 13 yıl önce Şikayet Et
    Mağdur rolü. Bakıp göreceğiz.Allah tan kormadan hem ahlaksızlık yaptılar, hem çektiler hem ortaya çıkardılar hemde bu durumdan faydalanmak için Fethullah Gülen'e ve Ak Partiye iftira attılar sonrada mağdur rolü oynadılar.Unuttukları birşey var Yüce Allah her şeyi görüyor ve biliyor.Yapılan hiçbir ahlaksızlık yapana kar kalmaz.Saygılar
    Cevapla
  • osman kanyücel 13 yıl önce Şikayet Et
    Brütüs olmadan olmaz. Bu tür işlerde(gizli çekim,yolsuzluk,kopya çekme v.b) içerden bir brütüs ayarlamadan bu işleri yapmanız mümkün değildir. MHP bu Brütüsü bulmak zorunda.Ondan dere kenarına,deniz ardına,okyanus ötesine baksın.
    Cevapla
  • Hüseyin Kadıköy 13 yıl önce Şikayet Et
    CHP ye benziyor. Bu kaset skandallarının ardından da CHP de olduğu gibi Bahçeliyi devirmek isteyen bahçelinin en yakınlarından çıkacaktır.Biyandan bu olanlar iyi de oluyor kimin ne olduğu ortaya çıkıyor,belki de bu sayede pisliklerinden temizlenip temiz,ahlaklıve tabanı ile kopuk olmayan bir siyaset yapmaya başlarlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 yıl önce hiçbiri hayatımızda yoktu! İşte çok konuşulan o liste...
Balıkesir'de Atatürk heykeline saldırı: Vatandaşlar süpürgeyle dövdü